Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Radu Banciu îl contrazice pe Hagi: ”Meciurile Farului, de neprivit. O ticăloşie fără margini!”

Farul Constanta Publicat pe 1 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21037121/1/befunky-collage-9.jpg

Farul a avut un sezon de excepţie. Echipa lui Hagi este pe primul loc în Superligă, când mai sunt doar 2 etape din sezonul regular. Gică Hagi recunoaşte că în acest moment visează la titlu. 

Înainte de meciul cu Sepsi, pe care Farul l-a câştigat cu 2-0, Gică Hagi a susţinut o confernţă de presă. Antrenorul de Farul a afirmat că echipa lui joacă cel mai bun fotbal din România şi că este cea mai valoroasă din Superligă. 

Constănţenii sunt lideri, cu 61 de puncte în Superligă. Totuşi, Radu Banciu nu este de acord cu afirmaţiile pe care le-a făcut Gică Hagi. Jurnalistul susţine că meciurile celor de la Farul sunt de neprivit. 

”Nici nu vreau să mă gândesc. Meciurile Farului sunt de neprivit. O ticăloşie fără margini”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport. 

Gică Hagi, sigur pe el: ”Suntem cea mai bună echipă, care joacă cel mai bun fotbal!”

”O respectăm pe CFR, respectăm şi pe celelalte echipe, care s-au înscris de la începutul campionatului acolo, dar în momentul de faţă noi trebuie să ne gândim doar la noi, cât de bine o facem.

Am demonstrat până în momentul de faţă că suntem cea mai bună echipă, care joacă cel mai bun fotbal, deocamdată intern. Avem un lot foarte bun, experimentat, foarte talentat. 

Aceşti băieţi au crescut zi de zi şi cred că au capacitatea să viseze la câştigarea campionatului. Pentru noi e un vis. Nu ne-am propus din prima zi, chiar dacă în vestiar ştiau asta din prima zi.

Nu ne ferim să spunem că merităm, că suntem acolo şi suntem foarte buni”, a spus Gică Hagi, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele