Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Radu Banciu, moment de sinceritate maximă: ”Messi a fost mai bun decât Mbappe!” | VIDEO EXCLUSIV

PSG Publicat pe 3 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21085135/1/befunky-collage-16.jpg

Echipa franceză Olympique Lyon a câştigat duminică, în deplasare, meciul disputat împotriva echipei PSG, scor 1-0, în etapa a 29-a din Ligue 1.

Bradley Barcola a marcat în minutul 55 golul care a adus victoria oaspeţilor. Lyon a avut un penalty ratat în minutul 39, când portarul parizian Donnarumma a apărat şutul lui Lacazette. În campionat, PSG este lider, cu 66 de puncte, iar Lyon se află pe locul 9, cu 44 de puncte.

Este bine cunoscut faptul că Radu Banciu nu îl consideră pe Messi un mare fotbalist. Jurnalistul l-a criticat în repetate rânduri. Totuşi, după meciul cu Lyon, el a recunoscut că argentinianul a fost mai bun decât Mbappe în meci. De asemenea, Radu Banciu a fost impresionat de fotbalul arătat în derby-ul din Franţa. 

”Messi a fost mai bun decât Mbappe!”

”Eu zic că Messi nu revine la Barca, după tot scandalul ăsta... Barcelona e club catrastofal. E un club mizerabil. El va merge în Statele Unite. Va fi cum e ”Cocalardo” în Arabia Saudită. La meciul cu Lyon, Messi a fost peste Mbappe, nu merita 3, merita 4. 

A fost unul dintre puţinii care au mai mişcat. A mai avut faze. Toţi se iau după cifre, dar nu a fost aşa slab. Mbappe a avut 10-15 minute când era supersonic, dar după nu a mai avut chef. A fost un meci imens, în 3 secunde se ajungea de la un careu la altul. Lyon a jucat de nivelul Champions League, dar mereu joacă aşa cu PSG”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele