Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Radu Banciu şi-a ieşit din minţi după Real Madrid - Chelsea: ”Vinicius şi Benzema sunt doi ”rahaţi”. A tras ca un jucător de la Metalul Plopeni!” | VIDEO EXCLUSIV

Champions League Publicat pe 13 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21095349/2/befunky-collage.jpg

Formaţia Real Madrid a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Chelsea Londra, într-un meci din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. 

La Madrid, Real a câştigat datorită golurilor marcate de Benzema ’21 şi Asensio ’74. În minutul 59, de la Chelsea a fost eliminat Ben Chilwell.

Prestaţia celor de la Real Madrid nu l-a convins deloc pe Radu Banciu. Jurnalistul nu a fost impresionat deloc de Vinicius şi susţine că brazilianul a dat pasa de gol din greşeală la deschiderea de scor. 

Mai mult decât atât, el susţine că Ancelotti a exagerat când a spus că Vinicius este cel mai bun jucător al planetei la nivelul actual. 

”A tras ca un jucător de la Metalul Plopeni!”

”Real Madrid, aţi văzut. Benzema dintr-un metru jumătate cu poarta goală. A tras ca un jucător de la Metalul Plopeni, echipă de Liga 2. Încercau să îl scoată comentatorii. Cum să fie unghi imposibil? Imposibil este salariul tău, bă. 

Vă imaginaţi să spună George Dobre aşa ceva? A fost o fază făcută de Benzema şi Vinicius în careu. Doi rahaţi în careu. A tras Benzema, absolut pe mijlocul porţii. Un şut absolut îngrozitor.

Aseară se spunea că Vinicius e cel mai important jucător al planetei. Ancelotti cică ar fi zis asta. O gloabă, nu juca nici la Jiul Petroşani. La Jiul anilor 80 sătea pe bancă. El nu dă niciodată gol cu portarul. 

Vinicius, două pase de gol. Ce pase de gol? A controlat mingea prost şi a ajuns la Benzema cu poarta goală. 90 la sută din golurile lui au fost date aşa. Dintr-o eroare de control a marcat Benzema. Ăsta e Real Madrid”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport. 

În celelalte două sferturi de finală, disputate marţi, Inter Milano a învins în deplasare Benfica, scor 2-0, şi Manchester City a câştigat cu 3-0 confruntarea cu Bayern Munchen. Partidele retur vor avea loc la 19 aprilie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri