Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Radu Banciu ştie singurul antrenor care i-ar face faţă lui Becali: ”Vai, mamă! L-ar face bucăţele şi l-ar băga pe Gigi într-un container!”

FCSB Publicat pe 11 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21052389/1/befunky-collage-9.jpg

Comisia de Disciplină, din cadrul FRF, i-a aplicat o sancţiune lui Mihai Pintilii la sesizarea Şcolii Federale de Antrenor, deoarece el a avut un comportament de antrenor principal, deşi nu are încă documentele necesare.

Mai mult decât atât, FCSB a rămas şi fără antrenor cu licenţă PRO. Leo Strizu nu a mai suportat situaţia de la echipă şi a decis să demisioneze. În urma acestor schimbări, echipa lui Becali pare decisă să caute un antrenor cu acte în regulă pentru a evita astfel de probleme. 

Radu Banciu a dezvăluit în direct la Prima Sport antrenorul care i-ar face faţă lui Gigi Becali. Este vorba despre Jorge Sampaoli, cunoscutul antrenor argentinian. În vara lui 2022, antrenorul a decis să plece de la Olympique Marseille, chiar dacă mai avea un an de contract. 

”Vai, mamă! L-ar face bucăţele şi l-ar băga pe Gigi într-un container!”

”Vai, mamă, ce i-ar face Jorge Sampaoli lui Gigi. Cred că l-ar face bucăţele. L-ar băga direct într-un container şi ar pune capacul. Mamă, mamă, ce i-ar face. Praf l-ar face!”, a spus Radu Banciu, Prima Sport.

În toamna lui 2022, Jorge Sampaoli a decis să revină la FC Sevilla.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele