Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Radu Boboc, înapoi la Farul? Reacţia lui Gică Hagi

FCSB Publicat pe 10 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20977411/1/radu-boboc.png

Radu Boboc e liber de contract după plecarea de la FCSB, dar are poarta închisă la fosta sa echipă, Farul, conform informaţiilor oferite de Gică Hagi. ”Regele” a dat de înţeles că fundaşul nu se va întoarce la gruparea de la malul mării, mai ales că postul pe care evoluează este ocupat de jucători de valoare, Sîrbu, care a făcut o primă parte de campionat solidă, şi Boli, recent venit de la FC Botoşani.

Radu Boboc era unul dintre cei mai buni fundaşi de bandă pe vremea în care era pregătit de Gică Hagi, însă după ce a ajuns la FCSB i-a scăzut destul de mult nivelul, motiv pentru care a şi rămas liber de contract în acest moment.

(N.r. - Boboc este o variantă?) ”Nu vorbesc despre jucători, nu vorbesc despre cine va veni. Noi am semnat deja pe postul acesta. Avem Sîrbu, avem un jucător pe care l-am semnat, poate şi Boli poate juca acolo.

Lupta în viaţă şi în sport este aceea de a crea o mentalitate foarte bună de a câştiga meciurile. Vrem să construim o mentalitate de campion. Vom vedea dacă putem, dar cu siguranţă lucrăm în direcţia asta, discutăm cu jucătorii, creăm o presiune prin care să încercăm să câştigăm fiecare meci.

Mai avem pregătire. Până la meciul cu Petrescu trebuie să ne pregătim bine. Ştim că întâlnim un adversar foarte bun, un fost coleg care a câştigat atâtea titluri. Cred că obiectivul nostru este victoria”, a spus Gică Hagi.

Radu Boboc, OUT de la FCSB!

Radu Boboc, fundaşul lateral de 23 de ani, şi-a reziliat contractul cu FCSB şi este al patrulea jucător care părăseşte formaţia bucureşteană în acestă iarnă, după împrumuturile lui Ianis Stoica la ”U” Cluj, Alexandru Musi la Poli Iaşi şi transferul lui Andrei Dumiter la Poli Iaşi.

Fotbalistul a confirmat ruptura de FCSB şi a dezvăluit că are două opţiuni. Poate să revină la Farul Constanţa sau poate semna cu un club din afară care începe campionatul în această perioadă.

În Superliga nu este permis să evoluezi pentru mai mult de două echipe într-un sezon.

Fundaşul lateral venise în vară, de la Farul Constanţa, în schimbul a 200.000 de euro, dar nu a reuşit să se impună la FCSB, unde a bifat doar 10 meciuri. Boboc a jucat şi pentru Farul în actuala stagiune, astfel că echipa antrenată de Gică Hagi este singura la care mai poate evolua în acest sezon de SuperLigă.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele