Ultima oră
VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat
VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele” VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele”
”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid ”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid
EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul
VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga
VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări” VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări”

Radu Boboc, înapoi la Farul? Reacţia lui Gică Hagi

FCSB Publicat pe 10 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20977411/1/radu-boboc.png

Radu Boboc e liber de contract după plecarea de la FCSB, dar are poarta închisă la fosta sa echipă, Farul, conform informaţiilor oferite de Gică Hagi. ”Regele” a dat de înţeles că fundaşul nu se va întoarce la gruparea de la malul mării, mai ales că postul pe care evoluează este ocupat de jucători de valoare, Sîrbu, care a făcut o primă parte de campionat solidă, şi Boli, recent venit de la FC Botoşani.

Radu Boboc era unul dintre cei mai buni fundaşi de bandă pe vremea în care era pregătit de Gică Hagi, însă după ce a ajuns la FCSB i-a scăzut destul de mult nivelul, motiv pentru care a şi rămas liber de contract în acest moment.

(N.r. - Boboc este o variantă?) ”Nu vorbesc despre jucători, nu vorbesc despre cine va veni. Noi am semnat deja pe postul acesta. Avem Sîrbu, avem un jucător pe care l-am semnat, poate şi Boli poate juca acolo.

Lupta în viaţă şi în sport este aceea de a crea o mentalitate foarte bună de a câştiga meciurile. Vrem să construim o mentalitate de campion. Vom vedea dacă putem, dar cu siguranţă lucrăm în direcţia asta, discutăm cu jucătorii, creăm o presiune prin care să încercăm să câştigăm fiecare meci.

Mai avem pregătire. Până la meciul cu Petrescu trebuie să ne pregătim bine. Ştim că întâlnim un adversar foarte bun, un fost coleg care a câştigat atâtea titluri. Cred că obiectivul nostru este victoria”, a spus Gică Hagi.

Radu Boboc, OUT de la FCSB!

Radu Boboc, fundaşul lateral de 23 de ani, şi-a reziliat contractul cu FCSB şi este al patrulea jucător care părăseşte formaţia bucureşteană în acestă iarnă, după împrumuturile lui Ianis Stoica la ”U” Cluj, Alexandru Musi la Poli Iaşi şi transferul lui Andrei Dumiter la Poli Iaşi.

Fotbalistul a confirmat ruptura de FCSB şi a dezvăluit că are două opţiuni. Poate să revină la Farul Constanţa sau poate semna cu un club din afară care începe campionatul în această perioadă.

În Superliga nu este permis să evoluezi pentru mai mult de două echipe într-un sezon.

Fundaşul lateral venise în vară, de la Farul Constanţa, în schimbul a 200.000 de euro, dar nu a reuşit să se impună la FCSB, unde a bifat doar 10 meciuri. Boboc a jucat şi pentru Farul în actuala stagiune, astfel că echipa antrenată de Gică Hagi este singura la care mai poate evolua în acest sezon de SuperLigă.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele