Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Radu Constantea a lamurit declaraţia controversată a lui Dan Nistor: „La asta se referea” | VIDEO EXCLUSIV

U Cluj Publicat pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21607622/1/nistor.png

„U” Cluj a ratat, din nou, calificarea în competiţiile europene. Ardelenii au fost învinşi la loviturile de departajare de Universitatea Craiova deşi s-au aflat în avantaj după patru serii executate. Desfăşurare de evenimente a fost aproape identică cu cea din finala Cupei României, de anul trecut.

După meciul din Bănie, Dan Nistor a răbufnit la flash interviu şi a dat o declaraţie de unde se deduce faptul că ardelenii au doar 5-6 jucători experimentaţi.

”Când stai în cinci-şase inşi e greu să ajungi unde vrei să ajungi. Am văzut că s-a speculat că avem salarii de 16.000, de 18.000. Total aberaţii. Dacă nu iese nimeni, vorbesc eu.

Sunt aberaţii, le arăt contractul dacă vor. Asta e la fotbal, trebuie jucători cu valoare”
, a spus Nistor, la flash-interviuri.

Radu Constantea, preşedintele „şepcilor roşii” a intrat în direct la emisiunea Fotbal Show şi a lămurit toată situaţia, afirmând că jucătorul său s-ar fi referit la indisponibilităţile pe care le-au avut în barajul cu Universitatea Craiova.

„Cred că un pic s-a interpretat greşit. Mai mult se referea la banca de rezerve, pentru că ieri am fost cu 5 juniori pe banca de rezerve, am avut anumite indisponibilităţi în lot şi într-adevăr la schimbări cred că au fost doar 3-4 variante.

Cred că mai mult la asta se referea, nu se referea că sunt doar 5-6 jucători în lot care au valoare” , a declarat Radu Constantea, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele