Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

Radu Drăguşin ar putea deveni om de bază la Juventus. ”Munca bate talentul. Iar eu mizez pe caracter”

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 20 nov 2021
mail-share icon Email

Radu Drăguşin este una din cele mai mari speranţe ale fotbalului românesc. Fundaşul a fost cedat de Juventus la Sampdoria în acest sezon şi astfel a început să prindă meciuri în Serie A.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20474212/1/dra.jpg

”Bătrâna Doamnă” l-a transferat în 2018 de la Regal Bucureşti. Impresarul său, Florin Manea crede că tânărul fundaş poate reveni cu succes la ”Bătrâna Doamnă”, unde să reuşească să devină om de bază.

„A fost o întâlnire a acţionarilor lui Juventus iar Agnelli a zis «Producem jucători de mare valoare» şi a dat 3-4 nume. Printre care şi Radu Drăguşin. E o mândrie să te numească patronul într-o întâlnire a celor care bagă bani la Juventus.

Munca bate talentul. Iar eu mizez pe caracter. Ai văzut cum arăta Radu când l-am dus la Juventus şi cum arată acum? A primit două zile libere, iar el s-a dus la sală, câte 3 ore pe zi.

Acum, la Sampdoria, a jucat bine în primele 3 meciuri, dar în ultimul a greşit la gol. După aceea a fost pe bancă. Acum trebuie să-şi aştepte rândul. El trebuie să-şi facă treaba unde e. S-a dus acolo să ajute.

Juventus nu a fost de acord cu opţiune de cumpărare sau altceva. Dacă joacă, o face pentru că merită. Patronul Sampdoriei mi-a zis «Dacă era jucătorul meu, ar fi jucat în fiecare meci»”
, a spus Manea, pentru Gazeta Sporturilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele