Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Radu Drăguşin, cumpărat definitiv de Genoa! Fundaşul nu mai aparţine de Juventus

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 25 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20994356/1/dra.jpg

Radu Drăguşin (20 de ani) va fi achiziţionat definitiv de cei de la Genoa. Formaţia din Serie B vă plăti celor de la Juventus suma de 5.5 milioane de euro.

Impresarul Florin Manea a dezvăluit că au fost îndeplinite clauzele contractuale ale împrumutului la Genoa, astfel tânărul fotbalist vă rămâne la gruparea care luptă în prezent pentru revenirea în Serie A.

”Pentru a fi activată clauza de cumpărare obligatorie, trebuiau îndeplinite anumite obiective în acest sezon. Clauza a fost activată când Genoa a atins numărul de puncte necesar, aşa că Radu Drăguşin este acum jucătorul echipei.

Suntem foarte fericiţi, este concentrat să aducă din nou echipă în Serie A. Se înţelege bine cu antrenorul, cu coechipierii săi şi zi după zi a devenit îndrăgit de suporteri”,
a declarat impresarul pentru cei de la tuttojuve.com.

  • Doar 4 partide a prins Drăguşin în tricoul celor de la Juventus, în schimb, la Genoa are 23 de prezenţe.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele