Ultima oră
Steaua l-a transferat pe Robert Viiber, jucător din naţionala Estoniei de volei Steaua l-a transferat pe Robert Viiber, jucător din naţionala Estoniei de volei
Chiricheş s-a decis! Când va decide dacă revine sau nu lui FCSB Chiricheş s-a decis! Când va decide dacă revine sau nu lui FCSB
Australianul Ange Postecoglou, noul antrenor al celor de la Tottenham Australianul Ange Postecoglou, noul antrenor al celor de la Tottenham
VIDEO | Benzema şi-a luat adio de la Real Madrid. ”A fost o călătorie minunată în viaţa mea” VIDEO | Benzema şi-a luat adio de la Real Madrid. ”A fost o călătorie minunată în viaţa mea”
Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua
Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros

Radu Drăguşin, lăudat înaintea meciurilor României cu Andorra şi Belarus: ”Poate să facă faţă şi la Liverpool!”

Echipa nationala Publicat pe 22 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21070965/1/profimedia-0763640778.jpg

Forma bună a lui Radu Drăguşin din actuala stagiune i-a adus foarte multe laude fundaşului central în vârstă de 21 ani. Cea mai recentă caracterizare pozitivă pentru Drăguşin a fost făcută de Mihai Badea, fostul conducător de club care îl cunoaşte din perioada petrecută de acesta la Regal Sport.

Badea nu este deloc surprins de ce a reuşit să facă Drăguşin la Genoa, deoarece a remarcat un comportament profesionist la apărătorul central de când era un copil mic. În plus, Mihai Badea îl vede capabil pe stoperul român să joace chiar şi la Liverpool, şi l-a comparat cu marele Giorgio Chiellini.

Viziunea optimistă în privinţa lui Radu Drăguşin

”Pentru mine, prestaţiile foarte bune ale lui Radu Drăguşin nu reprezintă o surpriză! Îl cunosc de atâta timp, este un jucător care ştie ce vrea. De mic era profesionist. Aşa este şi acum, şi nu se abate de la drumul lui!

Eu cred că Radu Drăguşin s-ar potrivi în fotbalul din Anglia, pentru că pasează foarte bine, iese bine cu mingea din apărare. Sunt convins că poate să facă faţă şi la Liverpool!

În Italia, el a învăţat să se descurce excelent din punct de vedere tactic. L-aş compara din fotbalul mare cu Chiellini. Au aceeaşi determinare, parcă ar mânca din tine!”, a declarat Mihai Badea, fost conducător la Regal Sport, despre Radu Drăguşin, conform ProSport.

3 goluri în 30 de meciuri a reuşit Radu Drăguşin pentru Genoa în actualul sezon din Serie B. 5 milioane de euro este cota de piaţă a fundaşului central, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri