Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Radu Petrescu, delegat la meciul FC Sevilla - PSV Eindhoven, din play-off-ul Europa League

Europa League Publicat pe 14 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21018040/2/rpetr.jpg

Partida dintre FC Sevilla şi PSV Eindhoven, care va avea loc, joi, în play-off-ul Ligii Europa, va fi condusă de o brigadă de arbitri din România, cu Radu Petrescu la centru.

Radu Petrescu va fi ajutat de către arbitrii asistenţi Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu, cel de-al patrulea oficial fiind Marcel Bârsan.

În camera VAR se vor afla Christian Dingert (Germania) şi Ovidiu Haţegan (România), observator pentru brigada de arbitri fiind Laurent Duhamel (Franţa). Ca delegat de joc, UEFA l-a desemnat pe David Pugh (Marea Britanie).

Prima manşă a partidei dintre FC Sevilla şi PSV Eindhoven, contând pentru play off-ul Ligii Europa, se va disputa joi, 16 februarie, de la ora 22.00, pe arena Ramon Sanchez Pizjuan din oraşul spaniol.

FC Sevilla a cucerit până în prezent de trei ori consecutiv trofeul Liga Europa, în anii 2014, 2015 şi 2016.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele