Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

Radu Ştefan, asaltat cu oferte de cluburi importante! Decizia fundaşului

Stranieri Publicat de Răzvan Stîngă pe 1 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19349714/1/stefan-radu.jpg

Radu Ştefan a fost dorit de mai multe cluburi din Italia, şi nu numai, dar a ales să rămână la Lazio Roma. Impresarul fotbalistului a făcut publică situaţia românului şi a evidenţiat faptul că nici în vară nu se pune problema ca fundaşul să plece din capitala Italiei.

Contractul lui Radu Ştefan cu Lazio este scadent în vara anului următor, dar deocamdată nu s-a luat vreo decizie cu conducerea, cu privire la prelungirea înţelegerii sau vânzarea fotbalistului. ”A refuzat oferte foarte importante pentru a continua la Lazio. Vara trecută nu a simţit nevoia să plece alt club din Italia, chiar dacă au existat diferenţe mari din punct de vedere financiar şi un an în plus de contract. Dacă contractul expiră în 2021? Da, dar nu am vorbit momentan despre o posibilă prelungire.

Vrea să se întoarcă pe teren cât mai curând posibil, se antrenează mai mult decât înainte pentru a fi gata. Sunt sigur că, în cazul în care se reia campionatul mâine dimineaţă, el poate să joace 90 de minute”, a spus Matteo Materazzi, impresarul lui Radu Ştefan, pentru Tuttomercatoweb.

Românul evoluează la Lazio de 12 ani, după ce a fost luat de la Dinamo, pentru 3.85 milioane de euro. În acest timp, a devenit unul dintre fotbaliştii cu cele mai multe prezenţe în tricoul echipei romane. Are 372 de meciuri, dar şi-a trecut în cont şi 8 goluri şi 18 pase decisive.

 

 


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele