adplus-dvertising
Ultima oră
FOTO | Gestul făcut pentru Pele de jucătorii naţionalei Braziliei, după calificarea în ”sferturile” Cupei Mondiale FOTO | Gestul făcut pentru Pele de jucătorii naţionalei Braziliei, după calificarea în ”sferturile” Cupei Mondiale
CM 2022 | Totul despre turneul final din Qatar! Program complet, rezultate, tabloul sferturilor CM 2022 | Totul despre turneul final din Qatar! Program complet, rezultate, tabloul sferturilor
Jucătorii lui CS Mioveni îşi strigă disperarea: "Am luat un singur salariu în acest sezon. Era căldură, acum vine Crăciunul" Jucătorii lui CS Mioveni îşi strigă disperarea: "Am luat un singur salariu în acest sezon. Era căldură, acum vine Crăciunul"
Brazilia – Coreea de Sud 4-1. ”Selecao” trece în paşi de samba în ”sferturile” Cupei Mondiale. Japonia - Croaţia 1-1 (1-3 d.p.). Trupa lui Modric merge mai departe după ce s-a impus la loviturile de departajare Brazilia – Coreea de Sud 4-1. ”Selecao” trece în paşi de samba în ”sferturile” Cupei Mondiale. Japonia - Croaţia 1-1 (1-3 d.p.). Trupa lui Modric merge mai departe după ce s-a impus la loviturile de departajare
VIDEO | Ce i-a transmis Pintilii lui Oaidă, după ce l-a schimbat în minutul 25: "E normal să fie aşa" VIDEO | Ce i-a transmis Pintilii lui Oaidă, după ce l-a schimbat în minutul 25: "E normal să fie aşa"
VIDEO | Coman lasă de înţeles că ar putea pleca de la FCSB în această iarnă! VIDEO | Coman lasă de înţeles că ar putea pleca de la FCSB în această iarnă!

Rafael Nadal despre banderola “One Love”: “Toată lumea ar trebui să aibă libertate de exprimare”

Tenis Publicat pe 25 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20930979/1/nadal-2.jpg

Tenismenul Rafael Nadal a declarat, într-o conferinţă de presă la Santiago de Chile, că ”toată lumea ar trebui să aibă libertate de exprimare”, făcând astfel referire la interdicţia FIFA cu privire la banderola “One Love”, relatează Le Figaro.

Suntem într-o lume globalizată în care oamenii trebuie să aibă din ce în ce mai multe drepturi. Toată lumea ar trebui să aibă libertatea de a-şi exprima sentimentele, atâta timp cât nu face rău altcuiva”, a spus Nadal. “Sportul este un loc pentru exprimare, pentru că are expunere globală la nivel media, dar, dincolo de toate acestea, pentru mine important este să se joace fotbal.

Deciziile pe care FIFA le ia sau nu mi se pot părea mai bune sau mai rele, dar, până la urmă, acestea sunt reguli şi atitudini pe care vor să le adopte la evenimentul lor. Alţii trebuie să fie liberi să vorbească şi să îşi arate dezacordul, aşa cum este deja cazul”, a adăugat el.

FIFA a decis recent ca la Cupa Mondială căpitanii să nu aibă permisiunea de a purta banderole în culorile curcubeului şi cu sloganul “One Love”. Decizia a atras numeroase critici din lumea sportului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele