Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Rafael Nadal despre banderola “One Love”: “Toată lumea ar trebui să aibă libertate de exprimare”

Tenis Publicat pe 25 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20930979/1/nadal-2.jpg

Tenismenul Rafael Nadal a declarat, într-o conferinţă de presă la Santiago de Chile, că ”toată lumea ar trebui să aibă libertate de exprimare”, făcând astfel referire la interdicţia FIFA cu privire la banderola “One Love”, relatează Le Figaro.

Suntem într-o lume globalizată în care oamenii trebuie să aibă din ce în ce mai multe drepturi. Toată lumea ar trebui să aibă libertatea de a-şi exprima sentimentele, atâta timp cât nu face rău altcuiva”, a spus Nadal. “Sportul este un loc pentru exprimare, pentru că are expunere globală la nivel media, dar, dincolo de toate acestea, pentru mine important este să se joace fotbal.

Deciziile pe care FIFA le ia sau nu mi se pot părea mai bune sau mai rele, dar, până la urmă, acestea sunt reguli şi atitudini pe care vor să le adopte la evenimentul lor. Alţii trebuie să fie liberi să vorbească şi să îşi arate dezacordul, aşa cum este deja cazul”, a adăugat el.

FIFA a decis recent ca la Cupa Mondială căpitanii să nu aibă permisiunea de a purta banderole în culorile curcubeului şi cu sloganul “One Love”. Decizia a atras numeroase critici din lumea sportului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele