adplus-dvertising
Ultima oră
”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul ”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul
Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului
Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?” Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?”
VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara
Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid
Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!” Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!”

Raheem Sterling la Barcelona!? Răspunsul enigmatic al lui Pep Guardiola: „Un club mai mult decât atractiv. Este seducător”

Barcelona Publicat de Răzvan Cîrceag pe 9 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20461093/1/mancitycom.jpg

Raheem Sterling este unul dintre cei mai buni şi populari fotbalişti din lotul celor de la Manchester City, dar recent şi-a manifestat public dorinţa de a paşi spre o nouă provocare, într-un alt campionat. 

După ce Xavi a fost anunţat la Barcelona, s-a scris că antrenorul îşi doreşte mult să-l aducă pe Sterling pe Camp Nou. 

Întrebat despre aceste zvonuri în cadrul unei conferinţe de presă, Pep Guardiola – antrenorul lui Manchester City – a declarat: „Avem prea mult de lucru, dar dacă Barcelona este interesată de vreun jucător de-al nostru, sunt convins că... Barcelona este încă un club atractiv, mai mult decât atractiv. Oraşul, clubul, istoria. Acestea sunt foarte seducătoare pentru antrenori şi fotbalişti.

Dacă Barcelona este interesată de un jucător de-al nostru, va porni toate utilajele necesare, este o căptuşeală oceanică. Barcelona, prin mai bine şi în rău, poate face ce vrea” 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele