Ultima oră
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei

Ralf Rangnick va fi noul selecţioner al Austriei! Antrenorul, acord cu federaţia

Manchester United Publicat pe 29 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20689577/1/ran.jpg

Tehnicianul german Ralf Rangnick, actualul antrenor interimar al echipei Manchester United, va semna un contract pe doi ani cu Federaţia Austriacă de Fotbal, informează lequipe.fr. El îl va înlocui în postul de selecţioner pe Franco Foda, care a plecat după ce Austria a ratat calificarea la Cupa Mondială din Qatar.

În vârstă de 55 de ani, Foda conducea Austria din 2018 şi a dus echipa la turneul final al Euro-2020, de vara trecută, la care austriecii au pierdut în optimi, în faţa Italiei.

Pe lista federaţiei austriece au figurat trei candidaţi, Peter Stoger, fost antrenor al echipei Borussia Dortmund, Vladimir Petkovic, fost selecţioner al Elveţiei, şi Rangnick, acesta din urmă fiind cel preferat pentru a-l înlocui pe Foda.

Germanul va fi pe banca naţionalei austriece cel puţin până la Euro-2024 din Germania. El va debuta la 3 iunie, în meciul cu Croaţia, din Liga Naţiunilor.

Rangnick, care va fi înlocuit pe banca lui United cu olandezul Erik ten Hag, va rămâne în paralel şi consilier al clubului din Manchester.

Ralf Rangnick, 63 de ani, a promovat cu echipa Ulm în Bundesliga, înainte de pregăti formaţiile VfB Stuttgart, Hanovra, Hoffenheim, Schalke 04 şi RB Leipzig.

El a câştigat Cupa Germaniei cu Schalke în 2011 şi a dus-o pe RB Leipzig în finală, în 2019.

În sezonul 2010-11, s-a calificat cu Schalke în semifinalele Ligii Campionilor, unde a pierdut, cu scorul de 6-1 la general, dubla cu Manchester United, grupare care a fost apoi învinsă apoi de Barcelona în finală.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt