Ultima oră
Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV
Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta" Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta"
S-a scris istorie în Ligue 1! Performanţa reuşită în campionatul francez după 47 ani S-a scris istorie în Ligue 1! Performanţa reuşită în campionatul francez după 47 ani
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr, luni, de la 15:00, în direct pe Prima Sport 1. Duel tare în Liga 2 VIDEO | Corvinul - Şelimbăr, luni, de la 15:00, în direct pe Prima Sport 1. Duel tare în Liga 2
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci crucial pentru moldoveni VIDEO | Petrolul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci crucial pentru moldoveni
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Giuleştenii, în căutarea primei victorii din play-off VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Giuleştenii, în căutarea primei victorii din play-off

Ralf Schumacher a vorbit despre situaţia lui Michael Schumacher! Fostul campion pare să fie în viaţă

Formula 1 Publicat pe 26 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21440693/1/sch.jpg

Ralf Schumacher, fratele lui Michael Schumacher, s-a destăinuit despre relaţia sa cu familia, de la teribilul accident de schi din 2013. Ralf, care locuieşte în Slovenia atunci când nu comentează Formula 1 pentru un canal de televiziune german, a acordat un interviu.

El a vorbit despre pasiunea sa pentru vin, dar şi despre fratele său, Michael Schumacher, la aproape zece ani de la un grav accident de schi care l-a lăsat într-o stare de sănătate critică în urma unui grav traumatism cranian.

Ralf Schumacher a vorbit despre Michael Schumacher

De la teribilul accident suferit în Alpii francezi, în decembrie 2013, au circulat puţine informaţii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Familia septuplului campion de Formula 1 face tot posibilul pentru a-i proteja intimitatea. Ralf Schumacher nu a dorit să rupă acest secret.

Acest lucru nu l-a împiedicat însă să-şi exprime întregul sprijin pentru familia fratelui său.

Lucrurile nu mai sunt aşa cum erau înainte. Michael a fost foarte norocos de-a lungul vieţii sale, dar apoi a avut loc acest accident tragic. Din fericire, ştiinţa medicală avansată oferă multe oportunităţi. Cu toate acestea, nimic nu mai este ca înainte.

Michael nu a fost doar fratele meu. Când eram copii, el a fost şi antrenorul şi mentorul meu. M-a învăţat literalmente totul despre curse. Poate că este o diferenţă de vârstă de şapte ani, dar a fost mereu alături de mine.

Am alergat împreună, am exersat manevrele de depăşire şi tot ce contează în motorsport. Am avut onoarea să învăţ de la cei mai buni. A fost o experienţă semnificativă pentru mine (n.r. accidentul de la schi), dar, desigur, cu atât mai mult pentru copiii săi.

Viaţa este uneori nedreaptă. Ziua aceea a avut mult ghinion. Această soartă ne-a schimbat familia”, a declarat Ralf Schumacher, citat de Daily Mail.

Willi Weber, agentul lui Michael Schumacher, a vorbit şi el despre neamţ 

În timp ce fiica lui Michael, Gina-Maria Schumacher, a ales o carieră în echitaţie şi s-a specializat în rodeo, Mick Schumacher a urmat aceeaşi cale ca şi tatăl şi unchiul său Ralf.

Fost campion de Formula 2, germanul în vârstă de 24 de ani a petrecut două sezoane complicate la volanul unei maşini de Formula 1 cu echipa Haas, în 2021 şi 2022, înainte de a deveni pilot de rezervă la Mercedes în 2023.

Willi Weber nu este lăsat de familia lui Michael Schumacher să îl vadă 

Willi Weber, cel care l-a remarcat pe Michael Schumacher în 1988 înainte de a gestiona interesele septuplului campion mondial timp de peste două decenii, este în conflict cu familia Schumacher, care nu l-a lăsat să îl viziteze pe german de când acesta s-a întors în Elveţia, unde locuieşte, informează lefigaro.fr.

La zece ani de la teribilul accident de schi suferit de fostul pilot în staţiunea Méribel, Weber pare să-şi fi pierduat speranţa de a-l mai vedea vreodată pe fostul pilot.

"Când mă gândesc acum la Michael, din păcate nu mai am nicio speranţă de a-l revedea. Nici o veste pozitivă după zece ani. Familia lui mi-a interzis întotdeauna să vin să-l vizitez dintr-un motiv care îmi scapă", a explicat el pentru publicaţia germană Express.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele