Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Ralf Schumacher, despre accidentul fratelui său Michael: ”Uneori viaţa este nedreaptă!”

Formula 1 Publicat pe 2 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21368700/1/sch.jpg

Într-un interviu acordat miercuri unei reviste germane, Ralf Schumacher s-a destăinuit despre relaţia sa cu familia lui Michael de la teribilul accident de schi din 2013, scrie rmc.fr.

Ralf Schumacher, care locuieşte în Slovenia atunci când nu comentează Formula 1 pentru un canal de televiziune german, a acordat săptămâna aceasta un interviu revistei germane Bunde. El a vorbit despre pasiunea sa pentru vin, dar şi despre fratele său, Michael Schumacher, la aproape zece ani de la un grav accident de schi care l-a lăsat într-o stare de sănătate critică în urma unui grav traumatism cranian.

"Din păcate, uneori viaţa este nedreaptă. Trebuie să o accepţi!", a precizat fratele mai mic al legendei sporturilor cu motor. "Când îi văd pe copiii săi, Gina-Maria şi Mick, inima îmi tresaltă de bucurie", a spus Ralf.

De la teribilul accident suferit în Alpii francezi, în decembrie 2013, au circulat puţine informaţii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Familia septuplului campion de Formula 1 face tot posibilul pentru a-i proteja intimitatea. Ralf Schumacher nu a dorit să rupă acest secret. Acest lucru nu l-a împiedicat însă să-şi exprime întregul sprijin pentru familia fratelui său.

"Dacă îmi cere un sfat cineva din familie, eu sunt acolo", a declarat Ralf Schumacher.

În timp ce fiica lui Michael, Gina-Maria Schumacher, a ales o carieră în echitaţie şi s-a specializat în rodeo, Mick Schumacher a urmat aceeaşi cale ca şi tatăl şi unchiul său Ralf. Fost campion de Formula 2, germanul în vârstă de 24 de ani a petrecut două sezoane complicate la volanul unei maşini de Formula 1 cu echipa Haas, în 2021 şi 2022, înainte de a deveni pilot de rezervă la Mercedes în 2023.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele