Ultima oră
Union St Gilloise dă lovitura şi se califică în detrimentul lui Eintracht Frankfurt. Rezultatele din play-off-ul Conference League Union St Gilloise dă lovitura şi se califică în detrimentul lui Eintracht Frankfurt. Rezultatele din play-off-ul Conference League
Sparta Praga a eliminat-o pe Galatasaray din Europa League, după un succes clar în retur Sparta Praga a eliminat-o pe Galatasaray din Europa League, după un succes clar în retur
Revine Gabi Tamaş în Superliga? ”Am o relaţie foarte strânsă de prietenie” Revine Gabi Tamaş în Superliga? ”Am o relaţie foarte strânsă de prietenie”
Oficialii de la UEFA îşi dau pumni în cap! Fanii Legiei Varşovia au oferit coregrafia sezonului Oficialii de la UEFA îşi dau pumni în cap! Fanii Legiei Varşovia au oferit coregrafia sezonului
Gilles Simon se alătură echipei lui Daniil Medvedev Gilles Simon se alătură echipei lui Daniil Medvedev
Reacţia selecţionerului Mihai Silvăşan, după umilinţa cu Luxemburg. ”Să stăm pozitivi, să stăm împreună” Reacţia selecţionerului Mihai Silvăşan, după umilinţa cu Luxemburg. ”Să stăm pozitivi, să stăm împreună”

Raliul Argeşului propune spectacol în CNR. Superspeciala şi probele speciale de pe Vidraru sunt pe Prima Sport

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21134081/1/cnr.jpg

Campionatul Naţional de Raliuri programează în weekend a doua etapă, Raliul Argeşului, într-o locaţie spectaculoasă, care are ca punct principal de atracţie parcursul de pe Transfăgărăşan.

La start s-au înscris 80 de piloţi, iar principalii favoriţi sunt Sebastian Barbu şi Simone Tempestini. Cei doi s-au duelat şi în prima etapă, dar cel de al doilea a fost nevoit să abandoneze din cauza unor probleme tehnice, pe ultima probă specială a Raliului Harghitei.

Vineri, de la 14:45 şi 17:05, pe Prima Sport 3, vor fi parcurgerile de pe Godeni. Iar sâmbătă, de la 18:15 este Superspeciala din oraşul Piteşti, pe Prima Sport 3.

Suspans şi dramă la Harghita

Vicecampionul en-titre din CNR, Sebastian Barbu a început perfect noua stagiune din Campionatul Naţional de Raliuri. Pe un model Skoda Fabia Rally 2 Evo a câştigat Raliul Harghitei, prima etapă din 2023.

Clasamentul general a fost disputat la vârf până în ultimii metri ai superspecialei de pe Lueta, care a produs două mari surprize. Campionul şi marele favorit, Simone Tempestini a abandonat în timpul probei, din cauza unor probleme de alimentare la modelul său Porsche. De asemenea, aflat în lupta pentru podium, Andrei Gîrtofan a pierdut peste 7 minute şi a terminat la general abia pe locul 16.

Astfel, pe locul secund a terminat Bogdan Marişca, pe o Skoda Fabia Rally 2, în timp ce bulgarul Ignat Issaev a profitat de răsturnările de situaţie şi a completat podiumul, pe un model Skoda R5.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele