Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Raliul Dakar: Un spectator a fost lovit de o maşină la startul primei etape

Auto-Moto Publicat de Tudor Moisa pe 6 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21452429/1/fb-dakar-rally.jpg

Un spectator a fost lovit de o maşină de curse la startul primei etape a Dakar, sâmbătă, la AlUla, în Arabia Saudită, şi a fost transportat la spital, au anunţat organizatorii, întârziind startul raliului la clasa auto.

"Startul primei maşini, programat iniţial pentru ora 10.15, a fost amânat pentru ora 11.15 (ora locală) din cauza unui incident cu un spectator la aproximativ 200 de metri după linia de start. Spectatorul rănit a fost preluat de serviciul medical şi transportat la cel mai apropiat spital", a precizat ASO, organizatorul raliului-raid.

Etapa a fost marcată şi de căzături la clasa moto. Joaquim Rodrigues a căzut după 82 de kilometri ai probei speciale. Pilotul portughez de la echipa Hero era conştient la sosirea echipei medicale, care a suspectat o fractură. Starea sa este stabilă şi a fost transportat tot cu avionul la spitalul din AlUla.

Câştigătorul prologului de vineri la moto, Tosha Schareina, a abandonat. Spaniolul în vârstă de 28 de ani, care a terminat pe locul 13 anul trecut şi care participa la al treilea său Dakar, a căzut la kilometrul 240 şi a suferit o fractură de antebraţ, potrivit organizatorilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele