Ultima oră
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”

Raliul Sibiului, sâmbătă, de la 11.30, în direct pe Look Sport 3. Simone Tempestini, favorit să se impună după marele succes din Europa

Auto-Moto Publicat pe 31 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20328017/2/tempestini-rally.jpg
 
Un număr de 68 de echipaje din România şi nu doar, şi-au anunţat prezenţa la Raliul Sibiului, în acest weekend. De altfel, probele speciale de macadam de la Sibiu se anunţă pe cât de spectaculoase, pe atât de disputate. 
 
Echipaje din Italia, Suedia, Ungaria, Turcia şi Ecuador se vor concura cu cele româneşti. Însă favorit se anunţă tot Simone Tempestini, care a câştigat la ediţia de anul trecut toate cele 9 probe speciale desfăşurate exclusiv pe macadam.
 
Italianul stabilit la Cluj este lider după 6 etape şi vine după un rezultat excepţional la Campionatul European, unde a devenit primul român care a câştigat o probă specială din noul format FIA ERC. 
 
Startul festiv al Raliului Sibiului a fost programat joi, 29 iulie, de la ora 20.30, fiind precedat, de la ora 19.30, de parada echipajelor. Competiţia care contează cu adevărat are loc sâmbătă, de la 11.30, şi se vede în direct pe Look Sport 3.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele