Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

Rămâne Edi Iordănescu la naţională? Selecţionerul a dat răspunsul! "Mulţumesc preşedintelui şi echipei dânsului"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 8 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21415732/1/israel-romania-preliminariile-c-e-2024-18-11-2023-1.jpg

România s-a calificat la Campionatul European din Germania cu Edi Iordănescu pe bancă. Cu această realizare a venit şi o dilemă: Rămâne selecţionerul pe banca naţionalei şi dupa turneul final?

Deşi Federaţia a vrut de-a lungul timpului să nu mai schimbe antrenorul, precedenţii selecţioneri au refuzat să semneze prelungirea contractului.

Declaraţiile date de Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă după calificarea României la EURO au dat de înţeles că lui Edi Iordănescu i se va propune prelungirea contractului, scadent după turneul final.

Acum, Iordănescu Jr. a dat răspunsul în cadrul unui interviu pentru FRF.tv.

"Contractul meu, pentru mine, în momentul de faţă, nu reprezintă o prioritate. Prioritatea este cu siguranţă pregătirea turneului final.

Nu am informaţii în sensul acesta, dar cred că şi pentru Federaţie nu este o prioritate şi nu ar trebui să fie. Prioritatea este să pregătim cât mai bine ce urmează. 

Dacă, într-o zi, voi fi abordat pentru o discuţie referitoare la contractul meu, cu siguranţă că disponibilitatea mea pentru echipa naţională este totală, dar nu cred că asta ar trebui să se producă în următoarea perioadă şi dacă tot timpul mi-am dorit ca munca mea să fie la cel mai bun nivel, iar comportamentul meu să fie unul profesionist, asta înseamnă automat că înainte de o discuţie cu Federaţia va trebui să am o discuţie cu echipa mea, cu staff-ul tehnic, pentru că am o echipă de profesionişti.

Cu siguranţă, toate concluziile pe care noi le vom avea, raportate la viitoarele obiective ale echipei naţionale vor fi şi pe agenda discuţiei mele cu Federaţia.

Cred că important este ca concentrarea să rămână pe ce avem de făcut pentru European.

Mulţumesc preşedintelui şi echipei dânsului pentru tot suportul pe care mi l-a dat în toată această perioadă! Pentru încredere, pentru susţinerea totală pe care am simţit-o în fiecare minut.

Cred că şi aceste lucruri au contribuit la o stare de spirit bună, care mi-a permis mie şi echipei mele să ne focusăm cât mai mult pe ce avea de făcut.

Aşadar, haideţi să nu mai vorbim despre asta, contează ca România să producă o figură frumoasă la European, după care avem timp să ne aşezăm şi să discutăm şi despre viitor." a declarat Edi Iordănescu, pentru FRF.tv.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri