Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Rămâne Jefte în România? Formaţia de tradiţie din Superligă la care ar putea ajunge atacantul

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 16 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21387817/1/jefte.jpg

După succesul avut la Farul, Jefte a avut o aventură nereuşită la CFR Cluj.

După ce ardelenii l-au împrumutat sezonul trecut în Grecia, la Pafos, fosta campioană a decis să se despartă de spaniol după doar 16 etape disputate în actuala stagiune.

Scânteia care a aprins scandalul dintre club şi atacant a fost momentul când Jefte a plecat de la stadion în timpul partidei cu Farul, nemulţumit că nu joacă cât şi-ar dori.

Acum, Dinamo este o posibilă destinaţie pentru Jefte. Acesta a fost adus în România, la FC Voluntari, de Gabi Glăvan, directorul sportiv al formaţiei din capitală.

Conform Prosport, tratative deja există între Dinamo şi atacant, dar pretenţiile salariale ale spaniolului au pus pauză, cel puţin deocamdată, la negocieri.

În Gruia, Jefte a avut un salariu de 15.000 de euro, iar acum cere 20.000 de euro plus o sumă la semnătură. Pretenţiile sunt mult prea mari pentru situaţia financiară în care se află Dinamo, dar dacă nu îşi va găsi repede un angajament, Jefte ar putea semna şi pentru o sumă mai mică.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele