Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Rămâne Klopp fără Mane? Anunţ-şoc făcut înainte de finala UEFA Champions League!

Champions League Publicat pe 27 mai 2022
mail-share icon Email


//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20720789/2/profimedia-0693604282-sadio-mane.jpg

  • Finala UEFA Champions League, Liverpool - Real Madrid, e LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, sâmbătă, de la 22:00.

Finala Liverpool - Real e la un singur pas, iar cotidianul german Bild anunţă că trupa cormorană şi-ar putea pierde în vară unul dintre cei mai buni jucători din ultimele sezoane.

Senegalezul Sadio Mane este pe punctul să accepte o ofertă de la Bayern Munchen, susţin jurnaliştii germani, asta după ce în ultimele săptămâni numele atacantului fusese asociat cu alţi doi granzi ai Europei: PSG şi Real Madrid.

În vârstă de 30 de ani, Mane urmează să intre în ultimul an de contract cu Liverpool, motiv pentru care şi cormoranii sunt dispuşi acum să negocieze o vânzare a senegalezului. Acesta a lăsat să se înţeleagă că e deschis pentru o mutare şi a fost miseterios când a fost întrebat de viitoarea destinaţie.

Bayern, 60 de milioane de euro pentru Sadio Mane

"Veniţi înapoi după meciul de sâmbătă şi vă voi spune ce vă doriţi să auziţi. E ceva special", a spus Mane în săptămâna premergătoare finalei UEFA Champions League.

Bayern caută un om pentru ofensivă pentru a suplini iminenta plecare a lui Robert Lewandowski, notează Bild, care precizează că venirea lui Mane va face ca Bayern să joace fără un vârf de careu clasic. Senegalezul ar urma să facă parte dintr-un trident ofensiv alături de Sane şi Gnabry.

Aproximativ 60 de milioane de euro ar urma să încaseze Liverpool în schimbul lui Mane.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri