Ultima oră
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene

Rămâne Ronald Koeman la Barcelona? Şefii catalani au convocat o şedintă de urgenţă

Barcelona Publicat de Răzvan Cîrceag pe 16 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20396906/1/fcbarcelonacom.png

Barcelona traversează o perioadă de foc în acest moment, fiind într-o criză financiară şi pierzând cel mai important jucător din istoria clubului: Lionel Messi. 

Dacă în La Liga lucrurile nu au început atât de rău, cu o victorie etapa viitoare pot ajunge în fruntea clasamentului, în Champions League catalanii au început cu o înfrângere usturătoare. Bayern Munchen s-a impus 3-0.

Ziarul spaniol Marca scrie că imediat după meci a fost convocată o şedinţă care s-a întins până la 2 noaptea. Încă nu a fost luată o decizie în ceea ce îl priveşte pe Ronald Koeman, însă postul său este în pericol. Presa citată notează că o decizie se va lua în funcţie de viitoarele rezultate ale echipei. 

Barcelona nu a trimis niciun şut pe spaţiul porţii în duelul cu Bayern, fiind prima oară când catalanii reuşesc această contraperformanţă, în Champions League.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele