Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Rămânerea în Superliga vine cu o primă consistentă pentru jucătorii lui FC Argeş

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21210692/1/fc-arges-petrolul-ploiesti-play-out-superliga-superbet-19-05-2023.jpg

Partida Dinamo - FC Argeş, care va conta pentru barajul de barajul de menţinere / promovare din fotbalul românesc, va avea loc luni, de la ora 20:00, şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro

  • Mai mult decât atât, meciul dintre cele două echipe va putea fi urmărit în format video-text pe site-ul Primasport.ro

Dinamo a terminat play-off-ul în Liga 2 pe locul 4, după ce a sperat la un moment dat că va reuşi să încheie pe un loc de promovare directă în Superliga. ”Câinii” au reuşit patru victorii, trei egaluri şi trei înfrângeri în cele 10 partide din play-off, iar Ovidiu Burcă speră să readucă echipa bucureşteană în prima divizie a fotbalului românesc. 

FC Argeş s-a salvat de la retrogradarea directă în ultima rundă, când s-a impus cu 3-0 în faţa Petrolului şi a profitat de egalul făcut de Chindia Târgovişte. Echipa piteşteană începuse bine stagiunea, dar a urmat o serie de 11 meciuri fără victorie în finalul sezonului regulat. Venirea pe banca ”vulturilor” a lui Bogdan Argeş Vintilă i-a salvat de la retrogradarea directă, acesta reuşind trei victorii cruciale în play-out.

Dacă rămâne în Superliga, jucătorii formaţiei din Trivale vor împărţi o primă de peste 100.000 de euro, conform anunţului făcut de Daniel Stanciu, directorul executiv al clubului.

”E o dublă foarte grea, chiar dacă ne dau favoriţi calculele hârtiei. Am urmărit mai multe jocuri, în special cel cu CSA Steaua, şi mi-a plăcut foarte mult ambiţia jucătorilor.

Cu siguranţă aportul suporterilor pe Arena Naţională luni şi apoi la Piteşti va fi un atu important pentru jucători.

Va fi dificil, spun că se joacă. Noi ne dorim să salvăm acest sezon, important este să rezolvăm jocurile cu Dinamo, să menţinem echipa în Liga 1, apoi vom avea timp de analize.

Avem o primă importantă promisă de principalul sponsor al echipei. Peste 100.000 de euro în total”
, a dezvăluit Stanciu, pentru Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele