Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Rapid Bucureşti a ratat şansa de a câştiga bronzul Ligii Naţionale de Baschet feminin pe teren propriu

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 18 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21099141/1/rap.jpg

Echipa de baschet feminin Rapid Bucureşti a fost învinsă pe teren propriu, de vicecampioana FCC UAV Arad, în al doilea meci din trei programate în finala mică a Ligii Naţionale şi a ratat astfel şansa de a câştiga medalia de bronz a sezonului.

Rapid Bucureşti a pierdut în faţa vicecampioanei FCC UAV Arad, cu scorul de 63-77 (28-43).

În primul meci al finalei mici, formaţia rapidistă a câştigat cu 66-56, în deplasare, iar acum scorul este 1-1 la general, iar câştigarea medaliei de bronz se amână până în 21 aprilie, cînd este programat meciul decisiv, la Arad.

În finala mare, Sepsi Sf. Gheorghe conduce cu 2-0 la general pe CSM Constanţa, după 94-63 şi 101-51 pe teren propriu.

Seria se mută la Constanţa, în 20 şi 21 aprilie, iar un eventual decisiv va avea loc, din nou la Sfântu Gheorghe, în 24 aprilie. Prima echipă care adună trei victorii câştigă titlul naţional.

În timp ce Sepsi a dominat ultimele sezoane, inclusiv pe cel în derulare, CSM Constanţa se află la prima participare în Liga Naţională şi a eliminat în semifinale vicecampioana en-titre, FCC UAV Arad.

Sepsi are la activ şase titluri naţionale şi opt Cupe ale României, evoluând în ultimele două sezoane şi în Euroligă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele