Ultima oră
”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV ”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV
Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales
O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat
”Mai mult plâng decât râd. Nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această situaţie!”. Jucătorul de la CSA Steaua nu a mai rezistat şi a răbufnit după meciul cu Slatina | VIDEO ”Mai mult plâng decât râd. Nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această situaţie!”. Jucătorul de la CSA Steaua nu a mai rezistat şi a răbufnit după meciul cu Slatina | VIDEO
Victorie electrizantă pentru Dominic Marcu la Trofeul Valea Cetăţii Râşnov Victorie electrizantă pentru Dominic Marcu la Trofeul Valea Cetăţii Râşnov
Dragoş Iancu nu renunţă! A fost operat cu succes, iar medicii i-au spus când va reveni pe teren: ”Cea mai mare frică a mea era că nu voi mai putea juca!” | VIDEO EXCLUSIV Dragoş Iancu nu renunţă! A fost operat cu succes, iar medicii i-au spus când va reveni pe teren: ”Cea mai mare frică a mea era că nu voi mai putea juca!” | VIDEO EXCLUSIV

Rapid cere să nu mai fie condusă la centru de un arbitru! Scrisoarea deschisă a preşedintelui clubului către Vassaras

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 5 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20879356/2/rap.jpg

FC Rapid a anunţat, miercuri, că i-a transmis o scrisoare deschisă lui Kyros Vassaras, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, în care îi cere acestuia ca Lucian Rusandu să nu mai fie delegat la meciurile rapidiştilor.

În plus, clubul cere explicaţii cu privire la prestaţiile lui Rusandu.

"Domnule Vassaras,

din poziţia de Preşedinte al FC Rapid Bucureşti ţin să trag un semnal de alarmă cu privire la modul în care este tratată echipa noastră de către arbitri, pe parcursul meciurilor de fotbal.

În dorinţa de a păstra o relaţie corectă cu judecătorii de pe "'dreptunghiul verde'' ne-am ferit de polemici, considerând că şi arbitrii sunt oameni, iar omul este supus greşelii.

Mai mult, odată cu intrarea în fotbalul modern, după introducerea sistemului VAR, aveam convingerea că judecăţile din arbitraj vor deveni o simplă formalitate. Cu toate acestea, am constatat cu surprindere că, deşi n-ar trebui, arbitrii “reuşesc” să iasă în evidenţă.

Întâmplător sau nu, în ultimele trei meciuri din campionat, Rapid a beneficiat de un arbitraj extrem de slab, iar ultimele două (cu CS Mioveni şi AFC Chindia Târgovişte) au avut acelaşi numitor comun, în persoana domnului Lucian Rusandu. Prin deciziile sale total eronate, concluzie trasă de foşti mari arbitri şi de analişti sportivi, respectivul arbitru a anulat două goluri cât se poate de clare, atât de pe teren, cât şi din camera VAR, goluri care la un moment dat pot conta în configurarea clasamentului.

Fără să scuzăm evoluţia neconvingătoare a echipei noastre din ultimul meci, considerăm că rezultatul final nu ar fi trebuit să fie “alterat” de către deciziile cel puţin bizare luate de arbitrul Rusandu, toate împotriva Rapidului. Toate acestea ne fac să ne temem că este posibil să nu mai fie vorba doar de lipsă de valoare, ci chiar de rea intenţie.

În actualul context, în numele clubului nostru vă adresez rugămintea ca, în viitor, drumurile Rapidului şi ale arbitrului Lucian Rusandu să nu se mai intersecteze în peisajul fotbalistic românesc. Totodată, aşteptăm nişte explicaţii vizavi de prestaţia respectivului arbitru.

Să nu uităm că fotbalul este pentru suporteri, iar rezultatele trebuie să fie stabilite doar de către cele două echipe prezente pe teren în postura de adversare în competiţia sportivă.

În speranţa primirii unui răspuns cât mai rapid din partea dumneavoastră, vă asigurăm de toată stima şi preţuirea noastră.

Daniel Niculae

Preşedinte FC Rapid Bucureşti'',
este scrisoarea FC Rapid.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele