Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Rapid, CSM Bucureşti şi Dinamo şi-au aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor la handbal. Meciuri infernale pentru echipa din Giuleşti, grupă accesibilă pentru ”dulăi”

Handbal Publicat pe 1 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20759743/1/rapid-handbal-feminin.jpg

Se cunosc adversarii echipelor româneşti la handbal feminin şi handbal masculin din prima fază a grupelor Champions League, pentru sezonul 2022-2023.

Echipa campioană la feminin, Rapid Bucureşti, va evolua în Grupa B, alături de formaţiile Gyori Audi ETO KC (Ungaria), Metz Handball (Franţa), WHC Buducnost BEMAX Podgorica (Muntenegru), Storhamar Handball Elite (Norvegia), Team Esbjerg (Danemarca), Kastamonu Belediyesi GSK (Turcia), HC Lokomotive Zagreb (Croaţia).

CSM Bucureşti, echipă care a beneficiat de un wild card pentru ediţia din acest an a Champions League, va juca în grupa B, adversare urmând să-i fie Odense Handbold (Danemarca), Vipers Kristiansand (Norvegia), Krim Mercator Ljubljana (Slovenia), SG BBM Bietigheim (Germania), Brest Bretagne Handball (Franţa), FTC-Rail Cargo Hungaria (Ungaria) şi DHK Banik Most (Cehia).

Dinamo, în competiţia masculină, a fost repartizată în Grupa A, unde va da peste  PSG, Magdeburg, GOG, Veszprem, Wisla şi Zagreb.

Grupa B arată astfel: Pick, Barcelona, Celje, Kielce, Kiel, Nantes, Elverum, Aalborg.


Tragerea la sorţi în format live-text 

UPDATE: Începe tragerea la sorţi pentru grupele Ligii Campionilor la masculin. Dinamo, în urma a 3-a. Dinamo a fost repartizată în Grupa A, alături de PSG, Magdeburg, GOG, Veszprem, Wisla şi Zagreb.

Grupa B arată astfel: Pick, Barcelona, Celje, Kielce, Kiel, Nantes, Elverum, Aalborg.


UPDATE: A început tragerea la sorţi, cu competiţia feminină. Prima echipă extrasă din urma 1 este Vipers (Norvegia), care a fost trimisă în Grupa A, pe poziţia a doua. Odense (Danemarca) e prima în Grupa A, iar Gyor (Ungaria) a fost trimisă pe poziţia 1 în Grupa B. Metz (Franţa), a doua pe tablou în Grupa B.

Se trece la urna a doua, acolo unde este repartizată şi Rapid! Prima extrasă este Buducnost (Muntenegru), repartizată în Grupa B, de pe poziţia a 4-a. Este extrasă Rapid, trimisă în Grupa B, de pe poziţia a 3-a! Krim (Slovenia) merge în Grupa A, de pe poziţia a 3-a, iar Bietigheim (Germania) e pe poziţia a 4-a în Grupa A.

Urna a treia este compusă din FTC (Ungaria), Brest (Franţa), Esbjerg (Danemarca), Storhamar (Norvegia). FTC merge în Grupa A, Brest în Grupa A, Esbjerg în Grupa B, iar Storhamar în Grupa B.

Urna a patra, în care se află şi CSM Bucureşti! Echipa Cristinei Neagu merge în Grupa A. Iată cum arată cele două grupe ale sezonului următor din Liga Campionilor la handbal feminin. 

Grupa A: Odense, Vipers, Krim, Bietigheim, Brest, FTC, Banik Most, CSM Bucureşti

Grupa B: Gyor, Metz, Rapid, Buducnost, Storhamar, Esbjerg, Kastamonu, Lokomotiva Zagreb


Liga Campionilor debutează cu faza grupelor în luna septembrie, competiţia feminină în perioada 10-11 septembrie, iar cea masculină la 14-15 septembrie. Astăzi sunt primele emoţii pentru cele trei echipe româneşti, tragerea la sorţi, care va avea loc la Viena, la sediul EHF.

Rapid face parte din urna a 2-a înaintea tragerii la sorţi, în timp ce CSM Bucureşti este în ultima urnă, a 4-a, astfel că va avea parte de adversari foarte puternici. Iată cum arată urnele înaintea tragerii la sorţi a grupelor la feminin:

  • Urna 1: Gyor (Ungaria), Vipers (Norvegia), Odense (Danemarca), Metz (Franţa)

  • Urna 2: Rapid, Buducnost (Muntenegru), Bietigheim (Germania), Krim (Slovenia)

  • Urna 3: FTC (Ungaria), Brest (Franţa), Esbjerg (Danemarca), Storhamar (Norvegia)

  • Urna 4: CSM Bucureşti, Kastamonu (Turcia), Banik Most (Cehia), Lokomotiva Zagreb (Croaţia)

În competiţia masculină, Dinamo se află în urna a 3-a, alături de trei echipe de top ale handbalului european, Kiel (Germania), Veszprem (Ungaria), Nantes (Franţa). Urnele arată astfel: 

  • Urna 1: Barcelona (Spania), Pick (Ungaria), PSG (Franţa), Magdeburg (Germania)

  • Urna 2: GOG (Danemarca), Kielce (Polonia), Porto (Portugalia), Celje (Slovenia)

  • Urna 3: Dinamo, Kiel (Germania), Veszprem (Ungaria), Nantes (Franţa)

  • Urna 4: Aalborg (Danemarca), Elverum (Norvegia), Zagreb (Croaţia), Wisla (Polonia)

 

 

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele