Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Rapid intră în cursa pentru transferul lui Michael Omoh. Nigerianul îşi negociază rezilierea cu Clinceni

Rapid Publicat pe 4 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20535521/1/omoh.jpg

Rapid este pregătită să facă încă o mutare, după ce l-a transferat definitiv pe Alexandru Albu de la Concordia Chiajna. Acum, giuleştenii vor să îl aducă pe mijlocaşul Michael Omoh, în vârstă de 30 de ani, care este pe cale să îşi rezilieze contractul cu Academica Clinceni.

Nigerianul vrea să plece, e nemulţumit de situaţia de la echipă, iar Rapid este deja în cursă pentru el, potrivit Telekom Sport. Vrea să îl aducă datorită calităţilor pe care le-a arătat în prima parte a campionatului din Casa Liga 1, când în 18 meciuri a oferit trei pase de gol. A şi marcat, dar nu în campionat, ci în Cupa României.

Mijlocaşul nigerian nu este la prima experienţă în România. În sezonul 2019-2020 a evoluat la Politehnica Iaşi, unde a jucat în 18 meciuri şi a marcat 4 goluri. Până să ajungă la Iaşi, Michael Omoh a evoluat doar în Suedia, la Dalkurd, Ostersunds, Orebro şi Mjallby.

În sezonul precedent a jucat în Israel, la Hapoel Fkaf Saba şi Maccabi Ahi Nazaret.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele