Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Rapid, marea surpriză a debutului de sezon, merge mai departe în Cupă. Florescu: "Au foame de rezultate. Sunt convins că este un obiectiv principal" VIDEO

Cupa României Publicat de Andrei Ionascu pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20402893/1/cs-mioveni-rapid-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-23-07-2021-1.jpg

Rapid Bucureşti s-a calificat în optimile Cupei României, după ce a învins, la loviturile departajare, scor 5-4, pe CS Mioveni, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, George Florescu a declarat că Rapid poate fi marea surpriză a competiţiei.

La Mioveni, raportul ocaziilor de gol a fost 14-11 pentru gazde, iar raportul şuturilor pe poartă a fost 10-6.

La loviturile de la 11 metri, Albu, Costin, Ilie, Dandea şi Bălan au înscris pentru Rapid. Rusu a ratat pentru Mioveni, iar Cristea, Dumitriu, Cierpka şi Iacob au marcat pentru gazde.

"În prelungirile meciului, Bălan a avut o ocazie imensă, trebuia să marcheze atunci. A fost un plus pentru Mioveni şi la atitudine, i-am văzut mult mai agresivi în seara asta. Eram obişnuit să văd echipele lui Pelici nişte echipe defensive. Dar în seara asta a arătat ca o echipă care şi-a dorit un pic mai mult.

L-am văzut foarte rezervat pe Drăghia la declaraţii. Încearcă să ia presiunea de pe echipă. Am văzut şi declaraţiile lui Daniel Niculae, acelaşi lucru încearcă să transmită. Într-adevăr, fanii Rapidului sunt dornici de rezultate, dar această presiune pe care ei o aduc ar putea să afecteze evoluţiile jucătorilor. Cred că au luat decizia bună să se ferească de această presiune şi să nu iasă cu declaraţii foarte ambiţioase.

Cei de la Rapid au foame de rezultate. Daniel Niculae spunea că cel mai scurt parcurs spre cupele europene e Cupa, cred că a zis totul cu asta. Sunt convins că este un obiectiv principal, mai mult decât i-ar interesa o clasare foarte bună în campionat. Sunt o nou-promovată, dar vor un trofeu", a spus George Florescu, la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele