Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

Rapid rămâne fără un jucător în care şi-a pus mari speranţe. ”El este încă în recuperare”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 2 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20938431/1/matan.jpg

FC Argeş – Rapid, partidă contând pentru etapa a 19-a din Superligă, va fi transmisă în direct de către Prima Sport 1, duminică, începând cu ora 19:00. Meciul dintre cele două foste campioane ale României poate fi urmărit online accesând platforma www.PrimaPlay.ro.

Golurile, ratările, momentele tensionate din joc, deciziile VAR, paradele sau alte faze spectaculoase ale duelului vor fi redate în format live video & text de către site-ul www.PrimaSport.ro.

Adi Mutu a dezvăluit că Alexandru Măţan nu va continua după această iarnă în Giuleşti. Fostul internaţional a bifat doar 6 partide în tricoul Rapidului şi va reveni la americanii de la Columbus Crew, ce l-au cedat în august sub formă de împrumut.

"Măţan este plecat în Statele Unite şi probabil că va şi rămâne acolo. Se va despărţi de noi după ultimul meci din decembrie, i se termină împrumutul. El este încă în recuperare, a fost operat şi probabil că va avea nevoie de câteva luni.

Şi nu are rost să stea cu noi accidentat când poate să meargă la echipa de care aparţine şi să urmeze tratamentul pe care îl spune doctorul clubului"
, a declarat Mutu, la conferinţa de presă oficială.

  • 1.3 milioane de euro e cota de piaţă a lui Măţan, care a plecat de la Farul la Columbus Crew în martie 2021.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele