Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Rasism în fotbalul spaniol! Getafe a fost sancţionată după incidentele de la meciul cu FC Sevilla

La Liga Publicat de Daian Cutu pe 3 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21546456/1/get.jpg

Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF) a anunţat, miercuri, închiderea tribunei centrale a stadionului Getafe pentru trei meciuri, în urma incidentelor de la meciul cu FC Sevilla, de sâmbătă, relatează L'Equipe.

Astfel, Getafe va juca următoarele trei meciuri pe teren propriu pe un stadion parţial gol. 

La meciul de sâmbătă, în timpul reprizei secunde, antrenorul andaluz Quique Sanchez Flores şi jucătorul Marcos Acuna au fost ţinta unor insulte rasiste şi xenofobe, ceea ce a dus la întreruperea jocului.

Arbitrul a aplicat protocolul în vigoare după ce i-a auzit pe suporterii din tribune descriindu-l pe fundaşul argentinian drept "maimuţă" şi pe antrenorul spaniol drept "ţigan".

RFEF a luat o poziţie fermă, hotărând închiderea completă a tribunei centrale de la Coliseum Alfonso Pérez pentru trei meciuri. În tribună trebuie să fie vizibil un mesaj care să pledeze pentru fair-play.

De asemenea, Getafe a fost amendată cu 27.000 de euro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele