Ultima oră
O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat
”Mai mult plâng decât râd. Nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această situaţie!”. Jucătorul de la CSA Steaua nu a mai rezistat şi a răbufnit după meciul cu Slatina | VIDEO ”Mai mult plâng decât râd. Nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această situaţie!”. Jucătorul de la CSA Steaua nu a mai rezistat şi a răbufnit după meciul cu Slatina | VIDEO
Victorie electrizantă pentru Dominic Marcu la Trofeul Valea Cetăţii Râşnov Victorie electrizantă pentru Dominic Marcu la Trofeul Valea Cetăţii Râşnov
Dragoş Iancu nu renunţă! A fost operat cu succes, iar medicii i-au spus când va reveni pe teren: ”Cea mai mare frică a mea era că nu voi mai putea juca!” | VIDEO EXCLUSIV Dragoş Iancu nu renunţă! A fost operat cu succes, iar medicii i-au spus când va reveni pe teren: ”Cea mai mare frică a mea era că nu voi mai putea juca!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO ǀ Rapid - CFR Cluj 3-1, în direct la Prima Sport 1. Rrahmani reuşeşte ”dubla” VIDEO ǀ Rapid - CFR Cluj 3-1, în direct la Prima Sport 1. Rrahmani reuşeşte ”dubla”
VIDEO | Atmosferă specială la derby-ul feroviar. Giuleştiul trăieşte aşa cum se cuvinte la Rapid - CFR VIDEO | Atmosferă specială la derby-ul feroviar. Giuleştiul trăieşte aşa cum se cuvinte la Rapid - CFR

Răspunsul acid al lui Istvan Kovacs pentru Gigi Becali: ”Nu am avut niciodată nicio legătură cu CFR Cluj, nu îi fac jocul!”

FCSB Publicat pe 31 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21300796/1/rapid-bucuresti-farul-constanta-superliga-superbet-20-08-2023.jpg

Arbitrul Istvan Kovacs i-a oferit un răspuns tranşant patronului FCSB-ului, Gigi Becali, în privinţa relaţiei centralului din Carei cu CFR Cluj.

Kovacs a spus că nu are nicio legătură cu fosta campioană a României şi că oricine îl acuză în această direcţie este fie prost informat, fie mincinos.

Totodată, arbitrul l-a acuzat pe Gigi Becali că vrea să îi preseze pe arbitri cu declaraţiile sale şi a susţinut că nu vrea să se implice în jocurile latifundiarului.

Asigurarea oferită de Istvan Kovacs

“Admit că deţin două proprietăţi în momentul de faţă în Cluj-Napoca, însă niciuna dintre ele nu a fost cumpărată de la domnul Varga sau domnul Mureşan sau asociaţi ai celor doi. Ambele au fost achiziţionate prin două credite la bancă la care plătesc rate lunare. Voi colabora în orice anchetă demarată, pe linie sportivă sau nu, şi voi pune la dispoziţie documentele care să demonstreze cele susţinute de mine.

Sunt curat şi nimeni nu poate demonstra altceva în ceea ce mă priveşte. Cine susţine altceva e un mincinos sau a fost prost informat. Nu am avut niciodată nicio legătură cu CFR Cluj sau cu un alt club din România. Relaţia mea cu orice conducător sau finanţator de club este una strict profesională! Domnul Becali încearcă să pună presiune pe arbitraj făcând acuzaţii la adresa mea. Nu voi accepta să fiu folosit în jocul pe care domnia sa îl face.

Totuşi, îl asigur pe domnul Becali că nu am nimic împotriva clubului dumnealui, niciodată nu am sugerat nimănui, niciunui coleg, deci nici fratelui meu, să ia decizii împotriva FCSB-ului. Mereu am recomandat tuturor colegilor mei să fie echidistanţi şi le-am urat tot timpul să fie inspiraţi şi să ia deciziile corecte”, a declarat Istvan Kovacs pentru FRF.

Sursa foto: Sport Pictures

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele