Ultima oră
Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV
EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez” EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez”
AC Milan şi Genoa au oferit o remiză plină de goluri în Serie A AC Milan şi Genoa au oferit o remiză plină de goluri în Serie A
VIDEO | CFR Cluj - Rapid 2-1, în direct la Prima Sport 1! Otele reia perfect la colţul scurt VIDEO | CFR Cluj - Rapid 2-1, în direct la Prima Sport 1! Otele reia perfect la colţul scurt
Nelu Varga pregăteşte o super lovitură după sărbătorile pascale. S-a aflat pe cine vrea preşedinte la CFR Cluj Nelu Varga pregăteşte o super lovitură după sărbătorile pascale. S-a aflat pe cine vrea preşedinte la CFR Cluj
Patronul lui CFR Cluj, gata să îl trateze regeşte pe Dan Petrescu! Bonusul promis „Bursucului” dacă termină pe locul 2 Patronul lui CFR Cluj, gata să îl trateze regeşte pe Dan Petrescu! Bonusul promis „Bursucului” dacă termină pe locul 2

Răspunsul acid livrat de Bourceanu, după ce Becali a spus că Şut este mai bun decât a fost el: ”E o chestie pe care am auzit-o”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 21 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21321666/1/steaua-bucuresti-acs-poli-timisoara-liga-1-orange-17-12-2016.jpg

Alexandru Bourceanu, fostul căpitan al celor de la FCSB, a reacţionat după ce patronul echipei, Gigi Becali, a afirmat despre Adrian Şut că este un fotbalist mai bun decât au fost el şi Mihai Pintilii.

Bourceanu a recunoscut despre Şut că este un jucător bun şi şi-a exprimat speranţa ca optarul liderei din Superligă să nu se accidenteze. Totuşi, fostul închizător i-a transmis acid lui Becali că astfel de comparaţii nu au niciun rost.

Becali, dispus să refuze orice ofertă pentru Şut

”E o chestie pe care am auzit-o. Nu e nimic de zis. Şut e un jucător bun, sper să nu se accidenteze.

Probabil că va juca bine la FCSB şi va face şi pasul afară. În rest, comparaţiile de genul ăsta nu văd să-şi aibă sensul”, a declarat Alexandru Bourceanu, conform As.ro.

Anterior, pe lângă comparaţia făcută, Gigi Becali a anunţat că Adrian Şut este netransferabil până la finalul sezonului.

”Pe Şut nu îl vând până se termină campionatul, poate să îmi dea oricâţi bani. Fără creier eu nu pot câştiga. Fără Şut nu se poate.

N-am avut niciun închizător ca Şut de când sunt eu în fotbal. Pintilii şi Bourceanu nu se compara cu Şut. Ei erau agresivi, cutare, dar Şut e agresiv, are viziune şi face pressing avansat”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

8 goluri şi 3 pase de gol a reuşit mijlocaşul defensiv Adrian Şut (24 de ani) pentru FCSB în 100 de meciuri oficiale din toate competiţiile. 

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele