Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Răspunsul lui Denis Alibec pentru cei care îl numesc gras: ”Când dau goluri şi totul e ok, se uită!”

Echipa nationala Publicat de Emanoil Ursache pe 2 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20761033/1/denis-alibec.jpg

Denis Alibec (31 de ani) a răbufnit după ultimele critici pe care le-a primit în contextul rezultatelor slabe ale României în Liga Naţiunilor.

Alibec a declarat că cei care îl acuză că e gras se folosesc de greutatea lui ca să îl atace atunci când nu joacă bine. În sprijinul afirmaţiei sale, atacantul a spus că în cea mai bună perioadă din cariera sa, când a câştigat titlul cu Astra Giurgiu (2016), avea cu 5 kilograme în plus faţă de momentul actual.

Denis Alibec a mai susţinut că înţelege critica adusă fotbaliştilor, însă nu poate fi de acord cu jignirile aduse acestora prin intermediul Mass-media.

”Placa aia cu faptul că sunt gras se foloseşte doar când nu joc bine. Când dau goluri şi totul e ok, se uită. De exemplu, la Astra aveam 5 kilograme mai mult decât în prezent. Totuşi, nu îmi zicea nimeni că sunt gras. Dar aşa e la noi, când joci prost, se caută tot felul de motive să-ţi dea în cap. Sunt jucători care s-au pierdut din acest motiv. 

În România e o modă asta. Mi se pare exagerat că li se permite oamenilor de la TV să vorbească în ultimul hal despre un fotbalist. Dacă au văzut că merge... Toată lumea dădea în noi. Prin străinătate, jucătorii apar prin presă cu imagini dintr-un club doar din vacanţe, în rest sunt lăsaţi în pace. Înţeleg critica, însă nu pot să înţeleg jignirile.”, a declarat Denis Alibec pentru GSP.

Două goluri în 23 de selecţii a marcat Denis Alibec pentru prima reprezentativă a României.

mail-share icon Email
viewscnt