Ultima oră
VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu
Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat” Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat”
”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out ”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off

Răspunsul lui Laszlo Dioszegi, după episodul din meciul cu Rapid. ”Înseamnă că sunt tertipuri comuniste”. Explicaţia patronului lui Sepsi

Sepsi OSK Publicat pe 11 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21093204/1/dioszegy.jpg

Începutul meciului de la Sf. Gheorghe a fost întârziat cu cinci minute, după un protest al jucătorilor rapidişti faţă de faptul că nu toţi suporterii ”alb-vişinii” au putut intra pe arena din Sfântu Gheorghe.

În minutul 15 al partidei, ultraşii echipei Rapid au părăsit stadionul, în semn de protest că o parte dintre ei au fost opriţi să intre la meci, pentru că ar fi depăşit numărul de locuri alocat galeriei bucureştene pentru acest meci.

Laszlo Dioszegi, patronul lui covăsnenilor, a explicat că ştia dinaintea partidei că giuleştenii vor veni într-un număr mai mare decât cel admis, regulamentul permiţând accesul a doar 426 de suporteri ai Rapidului, adică 5% din capacitatea stadionului.

"Noi miercuri am trimis la Rapid o hârtie că stadionul are o capacitate de 426 de locuri pentru galeria lor şi să nu vină mai mulţi, pentru că nu avem cum să-i lăsăm. Ei au trimis înapoi o hârtie în care spuneau că e posibil să fie mai mulţi şi că poate găsim o soluţie.

Noi am răspuns că nu avem cum, pentru că s-au întrunit Jandarmeria şi ISU şi cine se mai ocupă de siguranţa meciurilor şi a fost clar pentru toată lunea. Deci 426 de bilete aveau ei, dar ei au mai putut să cumpere cu cardul de suporteri încă 100 şi s-au aşezat pe locurile celor din Sfântu Gheorghe.

Cu atâtea scandaluri în spate, nu am mai vrut unul. Păi cum să fie de acord Jandarmeria să intre toţi? Era clar de joi, de la şedinţa tehnică. Apoi, când a început meciul, nu ştiu ce au discutat jandarmii cu ei. Deci 426 am dat la galeria lor, dar au fost mai mulţi, în jur de 550.”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru DigiSport.ro.

Patronul lui Sepsi este de acord că rugulamentele ar trebui schimbate, dar până atunci covăsnenii le vor respecta cu stricteţe.

"Eu nu vreau să răspund nimic. Dacă regulamentele sunt încă din comunism, înseamnă că sunt tertipuri comuniste. Acum s-a schimbat mult fotbalul modern.

Şi eu vreau să fie spectatori, pentru că fotbalul e pentru spectatori, dar undeva trebuie să schimbăm foarte multe reguli. Nu eu, ci cei care se ocupă cu asta", a explicat Dioszegi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele