Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Răspusul dur al lui Gică Popescu pentru cei care acuză Farul de blat cu FCSB: ”Ţine de ADN-ul nostru balcanic!”

Farul Constanta Publicat pe 24 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20684420/1/antrenament-fc-viitorul-meci-kaa-gent-liga-europa-24-07-2019.jpg

Gică Popescu le-a oferit un răspuns acid celor care acuză Farul Constanţa că va ceda victoria în meciul cu FCSB, pe baza relaţiei de rudenie naş-fin între cei doi patroni ai echipelor, Gică Hagi şi Gigi Becali.

”Baciul” le-a calificat gândirea ca fiind ”obscură” şi a spus că nu este interesat de astfel de ”mizerii”, pe care le consideră parte din ADN-ul balcanic al românilor.    

”Adevărul i-a contrazis de multe ori. Dacă ne aducem aminte, în campionatul regulat am câştigat la Bucureşti, după aia ne-au bătut. Depinde de formă.

Ar trebui să se gândească cine conduce clubul acesta, atunci le-ar trece această gândire obscură. Nu e treaba noastră, pot să spună ce vor. Pe mine nu mă interesează aceste mizerii.

Probabil că nu se vor sfârşi deloc, pentru că ţine de ADN-ul nostru balcanic acest stil de declaraţii. Dumnezeu e sus şi le vede pe toate. Să ne apucăm noi acum să ne spovedim în faţa unor astfel de declaraţii… nu cred că e cazul.”, a declarat Gică Popescu, preşedintele clubului Farul Constanţa, pentru Fanatik.

Farul – FCSB se joacă luni, de la ora 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi live video & text pe site-ul www.primasport.ro. De asemenea, partida poate fi urmărită şi prin intermediul platformei PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele