Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

Răsturnare de situaţie! Ce se întâmplă cu transferul starului de la Bayern Munchen la PSG

PSG Publicat pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21136615/1/profimedia-0778783765.jpg

Lucas Hernandez nu ar fi ajuns la un acord cu PSG 

Bild neagă că s-ar fi ajuns la vreun acord între fundaşul stânga francez Lucas Hernandez şi Paris Saint-Germain şi susţine că jucătorul şi-ar putea prelungi contractul cu Bayern Munchen.

În timp ce L'Equipe a relatat joi că s-a ajuns la un acord între Lucas Hernandez şi PSG, presa germană Bild a negat vineri orice contact. De fapt, câştigătorul Cupei Mondiale FIFA 2018, în vârstă de 27 de ani, ar fi mai aproape de a-şi prelungi şederea în Bavaria după ce contractul său expiră în 2024.

Dacă l-ar lăsa pe internaţionalul francez (33 de selecţii) să plece în această vară, bavarezii ar rămâne fără bani, după ce au plătit o sumă record de 80 de milioane de euro pentru serviciile sale în vara lui 2019.

Fostul jucător al lui Atlético Madrid tocmai a revenit la antrenamente după ce a suferit o rupturp de ligament încrucişat al genunchiului în timpul Cupei Mondiale.

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele