Ultima oră
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

Răsturnare de situaţie! Cristiano Bergodi dorit la o formaţie ce a jucat în acest sezon din play-out

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 4 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21218009/1/cristiano-bergodi-sepsi-cupa-romaniei.jpg

CFR Cluj are pe listă nume de posibili antrenori dacă nu se va ajunge la un acord de continuare a colaborării cu Dan Petrescu. Fosta campioană a României are în vederi un tehnician străin, lucru recunoscut chiar de omul cu banii de la clubul din Gruia, Neluţu Varga.

Omul de afaceri a declarat că, dacă Petrescu nu va mai rămâne în Ardeal şi din această vară, în cazul în care contractul dintre echipă şi antrenor va fi reziliat, atunci la conducerea băncii tehnice va ajunge un tehnician din altă ţară, nu din România.

Deşi în spaţiul public a apărut informaţia conform căreia în locul lui Petrescu la CFR Cluj va veni Cristiano Bergodi, Neluţu Varga a negat posibilitatea. Nu a discutat cu italianul.

N-am vorbit cu Bergodi, dar în locul lui Petrecu va veni un străin”, a spus Neluţu Varga, conform sport.ro.

Petrolul, varianta surprinzătoare

Cei de la Petrolul urmează să treacă printr-o perioadă de schimbări masive. Jurnaliştii de la ProSport scriu că oficialii îl doresc pe banca tehnică pe Cristiano Bergodi.

Italianul are un CV impresionant în România. El a pregătit pe: FC Naţional, CFR, Rapid, Poli Iaşi, FCSB, ASA Târgu Mureş, FC Voluntari, Universitatea Craiova şi Sepsi.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt