Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie! Florin Tănase nu mai ajunge în China. Cu ce echipă semnează. ”Ăştia îi dau 1.8 milioane salariu”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20799752/1/tan.jpg

Dat ca sigur, transferul lui Florin Tănase în China, la Shanghai Port a picat! Gigi Becali a anunţat că golgheterul sezonului trecut din Superliga va evolua în Emoratele Arabe Unite, la Al Jazira.

Conform GSP.ro, Al Jazira, campioana Emiratelor Arabe Unite din 2021 şi ocupata locului patru în stagiunea trecută, i-a oferit lui Gigi Becali trei milioane de euro pentru Tănase. Aceeaşi sumă a fost pusă pe masă şi de către chinezii de la Shanghai Port, dar diferenţa este că Al Jazira ofertă suma într-o singură tranşă, nu în două.

Gigi Becali a anunţat că la arabi, Tănase va avea un salaiu de 1.8 milioane de euro, mult peste ce ofereau cei de la Shanghai.

"Tănase pleacă la Al-Jazira. Ei, chinezii, dădeau mai mult după, dar eu voiam să-l dau în China. Tănase... Am zis bine. Chinezii dădeau 1 milion de euro şi ăştia îi dau 1.8 milioane salariu. E diferenţă mare. Luam mai mulţi bani eu din China, dar am zis că nu are rost", a explicat Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele