Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

Răsturnare de situaţie în cazul lui Marius Croitoru! Decizia lui Valeriu Iftime

FC Botoșani Publicat de Emanoil Ursache pe 16 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20889927/1/fc-u-craiova-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-19-08-2022-2.jpg

Deşi a lăsat impresia, la un moment dat, că şi l-ar dori înapoi pe Marius Croitoru la FC Botoşani, Valeriu Iftime s-a răzgândit în privinţa tehnicianului pe care îl preferă pe banca formaţiei moldave.

Decizia patronului nu a venit pentru că şi-a schimbat impresia bună faţă de antrenorul care i-a adus cele mai bune rezultate, ci datorită ultimelor realizări bifate de actualul tehnician.

După eşecul umilitor de pe terenul lui Sepsi, 7-0 pentru covăsneni, Mihai Teja a reuşit să o facă pe FC Botoşani să fie neînvinsă în următoarele 3 etape: remiză 1-1 acasă cu ”U” Cluj, egal în deplasare cu Rapid la acelaşi scor şi victorie pe teren propriu, 1-0, cu FC ”U” Craiova.

Iftime, cucerit de discursul lui Teja

În acest context, chiar dacă nu este mulţumit total de jocul echipei sale, Valeriu Iftime a decis să îi acorde încredere în continuare lui Mihai Teja, pe care l-a lăudat şi i-a transmis că îl susţine din toată inima.

”La frica pe care am avut-o noi, la cum am plecat în ultimele şapte etape, să baţi Craiova, care nu e o echipă slabă, nu are antrenor, ce e drept, poate dacă avea, era altceva, în orice caz, mi-a plăcut mult Mihai de data asta.

Deşi, iar mă repet, m-a durut sufletul când văd că o echipă acasă ne presează. Au avut în prima repriză 60 şi ceva la sută posesie, doar că posesia stearpă, fără goluri, nu e productivă.

(n.r.- vă doreaţi să fie Croitoru pe banca lor?) Nu pot să spun asta, mi-aş fi dorit ca Marius Croitoru să continue pe bancă la Craiova sau unde o fi el la un moment dat.

Nu am nimic cu el, e un copil cu care m-am înţeles foarte bine. Dar nu pot să mă gândesc decât la Mihai. Cu toată inima sunt cu Mihai, cu starea.

Mi-a spus <<domnul Valeriu, pot, credeţi-mă că pot>>. La 7-0 vă daţi seama că l-am sunat, a zis <<mă daţi afară?>>, am zis <<nu>>.

Zic <<băi, Mihai, dacă tu... te las până luni şi dacă zici luni că poţi, te las>>. Luni mi-a spus <<da, sunt încărcat, ştiu ce am greşit, nu o să se mai întâmple, aveţi încredere, nu mai luăm bătaie de aici încolo>>.

<<Bine, Mihai>>, trei meciuri... de atunci nu a mai pierdut, ce e drept! Cu 17 puncte, nu suntem deloc în urmă!”, a declarat Valeriu Iftime pentru Orange Sport.

  • Cu 17 puncte câştigate în 13 meciuri, FC Botoşani ocupă locul 10 în Superligă, la două ”lungimi” distanţă de Sepsi Sfântu Gheorghe, de pe poziţia a 6-a, ultima de play-off.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele