Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Răsturnare de situaţie în cazul lui Robert Lewandowski! Bayern nu vrea să îşi lase golgheterul să plece

Bayern Munchen Publicat pe 15 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20707013/1/lewandowski.jpg

Preşedintele clubului Bayern, Herbert Hainer, a declarat că atacantul polonez Robert Lewandowski, dorit insistent de FC Bareclona, nu va părăsi echipa bavareză până la finalul contractului său, care expiră vara viitoare.

"Robert Lewandowski are un contract valabil până la 30 iunie 2023 şi va juca cu noi până atunci. Când semnezi un contract, şi am făcut asta toată cariera mea, ambele părţi ştiu ce este în el. Nu putem vorbi despre a <obliga> pe cineva să îşi respecte contractul", a declarat Hainer pentru canalul german Sport 1.

Întrebat dacă gruparea bavareză este dispusă să-l piardă gratis pe atacantul polonez, Hainer a răspuns: "Robert a spus că trebuie să găsim o soluţie pentru ambele părţi, iar Bayern este una dintre aceste părţi. Este dreptul lui să nu vrea să-şi prelungească contractul. De asemenea, a venit la noi gratis. Un acord nu poate fi unilateral, de aceea există contracte".

Vineri, au apărut informaţii că Robert Lewandowski i-a transmis conducerii lui Bayern Munchen că nu este interesat să îşi reînnoiască contractul în Bavaria şi că doreşte să părăsească clubul, fapt confirmat, sâmbătă, de directorul sportiv Hasan Salihamidzic.

Şi atacantul de 33 de ani a confirmat, sâmbătă, după meciul de la Wolfsburg, că vrea să părăsească echipa Bayern Munchen în această vară.

“Este posibil să fi fost ultimul meu meci pentru Bayern. Nu pot să spun sută la sută, dar ar putea fi. Trebuie să găsim cea mai bună soluţie pentru club şi pentru mine. Mai am un an de contract, dar trebuie să găsim cea mai bună soluţie pentru ambele părţi”, a afirmat polonezul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele