Ultima oră
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie la Barcelona! Cine este antrenorul aflat în pole-position pentru a-i prelua pe catalani

Barcelona Publicat pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21601913/1/fc-barcelona.jpg

Preşedintele Barcelonei, Joan Laporta, a fost deranjat de declaraţia dată de Xavi, înaintea succesului catalanilor cu Almeria, scor 2-0, şi ar putea să îl dea afară pe antrenor.

Laporta nu a fost mulţumit deloc de felul în care a prezentat Xavi situaţia Barcelonei pentru sezonul viitor, înaintea partidei cu Almeria.

„Laporta se gândeşte să nu mai continue cu Xavi!", a scris Mundo Deportivo, care a dezvăluit nemulţumirea conducerii faţă de declaraţiile lui Xavi. Astfel că, Barcelona ar putea să se despartă de antrenorul catalan la doar trei săptămâni după ce anunţaseră că va continua şi în sezonul următor.

Astfel, Barcelona este în căutarea unui nou antrenor, având în vedere că despărţirea de Xavi este iminentă. Preşedintele catalanilor i-a găsit deja înlocuitor. 

Este vorba despre Hansi Flick, al cărui impresar este Pini Zahavi, agent cu care oficialul Barcelonei are o relaţie excelentă.

"Barcelona forţează contactele cu Hansi Flick. Antrenorul aşteaptă de câteva luni oferta de la Barcelona. Flick nu a discutat niciodată cu Chelsea şi se concentrează doar pe varianta Barcelona. Este principala opţiune a preşedintelui Laporta.", a anunţat Fabrizio Romano, pe reţelele de socializare.

Hansi Flick a antrenat ultima dată naţionala Germaniei, iar din 2023 este liber de contract. Ultima echipă de club pe care tehnicianul neamţ a pregătit-o este Bayern Munchen, cu care a cucerit două titluri de campioană în Bundesliga.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele