Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Rayan Babel a identificat problema lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Superlig Publicat pe 19 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20643520/1/mor.jpg

Rayan Babel (35 de ani) i-a analizat pe Olimpiu Moruţan (22 de ani) şi pe Alexandru Cicâldău (24 de ani).

Experimentatul mijlocaş stânga al Galatei este de părere că ambii internaţionali români sunt ”băieţi buni”, motiv pentru care încearcă să îi ajute cât mai mult să îşi atingă potenţialul.

În cazul lui Moruţan, Babel a identificat că fostul mijlocaş de la FCSB nu stăpâneşte foarte bine limba engleză. Olandezul vorbeşte foarte lent cu el pentru a-l ajuta să priceapă indicaţiile tactice ale antrenorului.

"Moruţan este un băiat foarte bun, este încă un jucător tânăr, are mult talent, încerc să-l ajut cât de mult pot, la fel şi cu Alex, sunt băieţi foarte buni.

Am încercat să-i ajut cât de mult am putut, el (n.r - Moruţan) nu vorbeşte engleză foarte bine, uneori vorbesc în engleză foarte lent. În fiecare zi sunt ocupat cu aceşti băieţi ca să-i ajut să se adapteze în fotbalul din Turcia.", a declarat Ryan Babel pentru PRO TV.

Ryan Babel a avut o carieră destul de impresionantă, deşi a lăsat senzaţia că nu şi-a atins potenţialul maxim: 146 de meciuri la Liverpool / 22 de goluri / 18 pase decisive, 142 la Ajax / 30 / 20, 91 la Galatasaray / 15 / 7, 89 la Beşiktaş / 29 / 12. Babel a înscris, de asemenea, 10 goluri pentru Olanda în 10 apariţii.

  • 5 goluri şi 3 pase de gol a reuşit Alexandru Cicâldău pentru Galatasaray, în acest sezon, în 35 de meciuri oficiale.
  • 3 goluri şi 5 pase decisive şi-a trecut în cont şi Olimpiu Moruţan, în 32 de apariţii.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele