Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Razboi total în Superliga! Cristi Balaj dă de pământ cu Gigi Becali: "După ce instanţa a spus că a furat, îl prezentăm ca pe un erou şi ca pe o victimă"

Superliga Publicat pe 23 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21502277/1/ad00mjamemm9mszoyxnopta4nzrlmjvmn2u3odmyywvhotjjzjvmmde2ntdjm2qw-thumb.jpg

Patronul "roş-albaştrilor", Gigi Becali, este atacat dur de către preşedintele unui club rival din Superliga. Acesta este acuzat că a furat, iar acum îvinuieşte la rândul său alte echipe din campionat.

Cristi Balaj, atac dur la adresa lui Gigi Becali

Preşedintele CFR-ului, Cristi Balaj, le ia apărarea rivalilor de la Rapid, care au fost acuzaţi de Gigi Becali de "omenii" în partidele cu Hermannstadt sau UTA Arad. Balaj i-a transmis o replică acidă latifundiarului din Pipera şi îl acuză pe acesta de furt.

"Din păcate un rol negativ îl are şi mass-media pentru că îl mediatizăm mai mult decât ar trebui. Venim şi minţim că am câştigat procesul (n.r. – procesul câştigat de Becali la CEDO). Procesul l-ai câştigat că a durat mai mult la instanţă. Condamnarea trebuia să ţi-o dea mai repede. Ea există, e corectă. Doar că a durat prea mult procesul şi aici îi dăm şi noi dreptate.

Şi văd nişte titluri, în care dacă nu citeşti conţinutul articolului poate să creeze confuzie. N-ai câştigat nimic. A durat prea mult procesul. Şi aici îi dăm dreptate. Pentru că trebuia să fie condamnat aşa cum a fost condamnat mai repede. A primit un euro despăgubire şi acum vrea să ceară milioane de la statul român.

După ce instanţa a spus că ai furat, acum mai vrei să iei şi alţi bani de la statul român. Şi îl prezentăm ca pe un erou şi ca pe o victimă

În momentul în care simt presiunea rezultatelor sau a adversarelor nu se mai acceptă competiţia sportivă şi începem să împroşcăm cu noroi. Regăsim cuvinte, oarecum pasaje din viaţa lor, din ce au făcut de-a lungul timpului. Aceleaşi persoane le regăsim, dacă veţi urmări anii precedenţi se vor regăsi aceleaşi persoane care încep să se plângă, să facă scandal." , a declarat Cristi Balaj, potrivit Fanatik.

Fostul arbitru a vorbit şi despre acuzaţiile aduse de către "roş-albaştri" potrivit cărora CFR Cluj a câştigat cinci campionate în ultimii şase ani cu ajutorul arbitrilor.

"Au trăit cu impresia sau au rămas cu impresia că CFR a câştigat campionatul datorită arbitrajelor. Şi dacă a fost aşa, să spunem că au fost greşeli în favoarea sau în defavoarea tuturor echipelor, rezultatele din cupele europene şi acolo tot datorită arbitrajului a făcut puncte şi a adus puncte fotbalului românesc CFR?

Dacă celelalte echipe ar fi adus jumătate din cât a adus CFR ca număr de puncte în acest moment ne-am fi situat diferit faţă de poziţia pe care o ocupăm. Din păcate avem nevoie de a disputa mai multe meciuri pentru a ajunge în grupele competiţilor europene.

În ultimii şase ani CFR a luat de cinci ori. Sunt aceeaşi oameni care vă dezamăgesc prin afirmaţiile pe care le fac. Începe acelaşi joc, scenarii. Vin şi întreb pe cine a oprit în cupele europene să facă mai multe puncte, tot arbitrii?

Dacă meritau să joace în Champions League de ce au luat 10-0 în două meciuri tur-retur?" , a mai adăugat preşedintele CFR-ului, pentru sursa citată anterior.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele