Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Război total între Adrian Mititelu şi fanii FC ”U” Craiova! Decizia radicală a patronului împotriva suporterilor

FC U Craiova 1948 Publicat pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21003575/1/njm2jmhhc2g9nmvhytaxmmm5mzmxnwflyzdlzwy1nzu3otnmzwrlymi-thumb.jpg

Adrian Mititelu, patronul formaţiei FC ”U” Craiova, a anunţat că s-a decis ca la următoarele meciuri de pe teren propriu ale echipei sale să nu îi primească pe suporterii echipei.

Mititelu a explicat că se teme ca incidentele xenofobe de la meciul cu Sepsi să se repete în încercarea fanilor de a-l îndepărta de la gruparea din Bănie.

”Se întâmplă la un meci-două, asta e situaţia, ce să facem? Sunt nişte chestiuni pe care nu le pot gestiona. Aşa am simţit în seara asta (n.r - să nu meargă la meci) pentru că am primit multe reproşuri în comunicările mele cu fanii. Am simţit că e normal acest gest. Era aiurea să apăr eu la oficială, stadionul gol, iar ei acasă.

Nu e suspendat stadionul, dar, în acest moment, pentru ziua de mâine nu suntem capabili să asigurăm că va fi un comportament civilizat al spectatorilor. Există mai multe acţiuni ale unor membri ai galeriei care vor să destabilizeze echipa, să facă rău echipei. Inclusiv cu scandări xenofobe şi alte gesturi. Vor să facă anumite gesturi cu scopul de a-mi face mie rău şi pentru a mă convinge să plec. Sau să vând ceva ce nimeni nu vrea să cumpere.

Sunt mai multe chestiuni în derulare. Sper ca autorităţile să intervină. Pe de altă parte, nu ascund nici faptul că vrem să implementăm un nou mod de acces la stadion. Studiem sistemul englezesc şi belgian. Vrem să facem o revoluţie. Obiectivul nostru pe termen mediu - pentru că nu se poate pe termen scurt - este înjurături zero la stadion. Ai înjurat, ieşi afară de pe stadion! Asta e, vom avea puţini pe stadion, dar în viitor vom avea mulţi!”, a declarat Adrian Mititelu, conform Sport.ro.

Meciul de la Sfântu Gheorghe, din etapa a 23-a a Superligii, a fost oprit prima oară în minutul 25, când arbitrul Andrei Chivulete a trimis cele două echipe la vestiare, din cauza scandărilor xenofobe şi rasiste din tribune.”

După o întrerupere de zece minute, jucătorii au revenit pe teren, însă Chivulete a decis suspendarea definitivă a meciului după doar câteva zeci de secunde, din cauza scandărilor suporterilor. Cazul urmează să fie analizat de Comisia de Disciplină a FRF.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri