Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Răzvan Burleanu intervine în scandalul xenofob de la Sfântu Gheorghe: "Poziţia noastră e clară!"

FC U Craiova 1948 Publicat pe 30 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20999075/1/razvan-burleanu-frf-768x577.jpg


Incidentele regretabile de la Sepsi - FC U Craiova au atras o reacţie din partea lui Răzvan Burleanu. Liderul fotbalului românesc spune că FRF nu tolerează astfel de evenimente şi se poziţionează clar în cazul scandalului de la Sfântu Gheorghe.
 
Şeful FRF consideră că arbitrul Andrei Chivulete a urmat paşii corecţi până la oprirea meciului şi anunţă că decizia finală privind rezultatul meciului va fi luată de Comisia de Etică şi Disciplină din cadrul forului suprem al fotbalului românesc:
 
"Poziţia noastră, a Federaţiei Române de Fotbal, este foarte clară. În primul rând, nu ne dorim să avem scandări, mesaje rasiste, discriminatorii şi/sau xenofobe în societatea noastră, iar un stadion de fotbal face parte din societatea noastră. Pe de altă parte, arbitrul Andrei Chivulete a urmat un protocol în trei paşi care se aplică şi la nivel internaţional. În perioada următoare va urma un caz care va ajunge pe masa Comisiei de Disciplină şi care va decide în ceea ce priveşte incidentele petrecute la acest meci.
 
Ne dorim să nu mai vedem mesaje, scandări violente pe stadioanele din România - iar acest lucru care trimitere directă la scandările rasiste, discriminatorii şi/sau xenofobe.
 
De ce? Pentru că ne dorim ca stadionul să reprezinte un spaţiu civilizat, un spaţiu în care poţi să te duci cu copilul, indiferent de vârsta acestuia şi să ai parte de o experienţă sigură pentru copilul său.
 
Cu siguranţă e nevoie de intervenţii în această zonă. Noi, ca şi Federaţie, am fost foarte fermi în ceea ce priveşte mesajul pe care  am dorit să-l transmitem, chiar dacă anumite grupuri de suporteri nu susţin acest mesaj.
 
Ceea ce contează ca şi autorităţile, legiuitorii să intervină atunci când toate aceste principii sunt încălcat", a declarat Burleanu, luni.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri