Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Răzvan Lucescu, dorit de CFR Cluj! Nelu Varga l-a contactat pe antrenorul lui PAOK. UPDATE: Reacţia grecilor după apariţia acestor informaţii

CFR Cluj Publicat pe 5 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21218742/1/razvan-lucescu.jpg

CFR Cluj e în căutarea unui nou antrenor, după ce plecarea lui Dan Petrescu pare să se contureze din ce în ce mai mult. 

UPDATE: La scurt timp după ce s-a scris despre posibilitatea ca Răzvan Lucescu să devină noul antrenor a lui CFR Cluj, presa din Grecia a recaţionat. Elenii au dezminţit informaţia conform căreia Nelu Varga l-ar fi contactat pe tehnicianul lui PAOK.

"Nu există nicio propunere de la Cluj şi nicio discuţie între Răzvan Lucescu şi Nelu Varga, iar ce s-a scris în România este departe de realitate", au notat grecii de la Gazzetta.gr.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ştirea iniţială:

Formaţia ardeleană are câteva nume pe lista de înlocuitori pentru antrenorul care a scris istoria la CFR, iar cel mai interesant este de departe Răzvan Lucescu. Nelu Varga nu a stat mult pe gânduri şi l-a contactat pe antrenorul lui PAOK, informează ProSport. Obiectivele pe care i le-ar seta omul de afaceri lui Lucescu, dacă ar veni, sunt câştigarea campionatului şi apoi calificarea în grupele uneia dintre primele două competiţii europene.

Răzvan Lucescu ar fi tentat de o revenire în campionatul României, dar nu i-a dat un răspuns concret patronului clujenilor. Tehnicianul de 54 de ani i-a cerut timp lui Nelu Varga să se gândească dacă este dispus să o părăsească pe PAOK. 

Rămâne de văzut ce decizie va lua antrenorul, a cărui salariu nu va fi uşor de acoperit, fiind remunerat cu 1.8 milioane de euro pe sezon la formaţia din Grecia.

Varianta Cristiano Bergodi în stand-by pentru moment

La un moment dat Cristiano Bergodi părea să fie înlocuitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj, dar negocierile au stagnat, italianul temându-se de datoriile pe care le au ”feroviarii” în acest moment, informează aceeaşi sursă.

Bergodi mai are varianta ”U” Cluj, echipă care l-a ofertat după plecarea de la Sepsi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele