adplus-dvertising
Ultima oră
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ
Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus

Răzvan Lucescu îl pune la punct pe Mihai Pintilii: ”Noi suntem învăţaţi să fim şmecheri!”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21003212/1/324936084-922827865575162-4697528281099820862-n.jpg

Fostul selecţioner Răzvan Lucescu a comentat situaţia ”antrenorilor” de la FCSB, în care Leo Strizu îi pune practic la dispoziţie licenţa şi carnetul său de antrenor lui Mihai Pintilii, ajutându-l pe fostul mijlocaş închizător să ocolească regulamentul.

Actualul tehnician al grupării PAOK Salonic nu este de acord cu încălcarea legilor şi a remarcat că discuţia trece de limitele punctuale ale scandalului în care sunt implicaţi Pintilii & FCSB şi Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori.

Cazul lui Mihai Pintilii, un exemplu al mentalităţii colective româneşti

Lucescu junior a punctat asupra faptului că, în general, în România şi în ţările estice predomină mentalitatea de ”a te descurca” şi de ”a fi şmecher”.

”În primul rând, nu este corect pentru că nu se respectă regulile. Noi suntem învăţaţi cu astfel de situaţii, ne descurcăm să fim şmecheri. Nu este vorba numai despre fotbal şi despre acest scandal. În general, aşa se întâmplă în România şi în ţările din est. Pentru a ajunge în sfârşit o ţară normală, civilizată, trebuie să respectăm regulile!”, a declarat Răzvan Lucescu, conform Fanatik.

El nu neagă posibilitatea ca Mihai Pintilii să fie un antrenor capabil, însă subliniază din nou necesitatea respectării regulilor: ”Poate că este cel mai bun şi cel mai talentat antrenor al României. Nu poate antrena, nu are carnet, să se ducă la şcoală să studieze, să treacă prin toate etapele prin care trebuie să treacă. Dacă nu respectăm regulile, se creează un haos permanent. Nu e fair-play pentru ceilalţi, care respectă regulile!”.

”Este un exemplu greşit pe care îl dăm tuturor, nu numai celor din lumea fotbalului: «Nu respectaţi regulile, pentru că există variante să scăpaţi. Ăia mai puternici scapă, ăia mai slabi nu»”, a concluzionat Răzvan Lucescu pentru sursa citată. 

Sursa foto: ”PAOK FC” (Facebook)

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele