Ultima oră
Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”

Răzvan Lucescu şi gestul controversat din sezonul UEFAntastic! Copos: "A fost şi pentru mine?" / "I-am zis că da"

Rapid Publicat pe 6 apr 2020
mail-share icon Email

Răzvan Lucescu a rememorat unul din cele mai controversate momente ale carierei, venit după o victorie uriaşă pe banca Rapidului, în memorabilul sezon 2005-2006, încununat cu sfertul de finală împotriva Stelei.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19326591/1/razvan-lucescu1.jpg

Drumul european al Rapidului în acel sezon s-a conturat serios după dubla cu Feyenoord, din primul tur al Cupei UEFA (tur premergător fazei grupelor).

Rapid s-a impus cu 2-1 la general, după o victorie obţinută pe teren propriu, scor 1-0. La final, într-un gest de descătuşare după o perioadă tensionată, Răzvan Lucescu a ridicat degetul mijlociu spre tribuna oficială a giuleştenilor.

La 14 ani distanţă, Lucescu Jr. a rememorat momentul, dezvăluind că a fost sunat de George Copos imediat după.

„A doua zi m-a sunat George Copos să mă întrebe ce a fost cu acel gest. I-am explicat că a fost un gest descătuşare la adresa mai multor persoane. M-a întrebat dacă era şi pentru el. I-am zis că da! M-a rugat să ne vedem mai târziu că vrea să dea o primă pentru băieţi, în afară de aceea din partea clubului.

Voia, de fapt, să arate că el e alături de băieţi că se implică. Că, vezi Doamne, nu spre el a a fost acel gest, că el cu sufletul şi cu faptele alături de Rapid”
, a spus Răzvan Lucescu pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele