Ultima oră
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retrageerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retrageerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi

Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat

Serie A Publicat de Emanoil Ursache pe 23 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20715216/1/profimedia-0692533948.jpg

Cagliari, echipa lui Răzvan Marin, a retrogradat în Serie B, după ce nu a fost în stare să învingă pe terenul ultimei clasate, Venezia, în ultima etapă din sezonul curent al Serie A.

Partida s-a terminat fără niciun gol marcat de ambele părţi. Răzvan Marin a fost introdus pe teren în minutul 58.

Formaţia internaţionalului român nu a fost în stare să profite de un cadou primit de la Udinese, care a învins Salernitana, la ea acasă, cu un categoric 4-0. O victorie pentru Cagliari ar fi însemnat urcarea pe locul 17, cu un avans de fix un punct faţă de Salernitana, care ar fi retrogradat.

Nu a fost să fie pentru Cagliari, iar cele 31 de puncte i-au fost de ajuns formaţiei la care este împrumutat Radu Drăguşin (rezervă neutilizată cu Udinese) să se salveze de la retrogradare. Cu o lungime în urma Salernitanei, Cagliari le va însoţi în Serie B pe Genoa (locul 19, 28 de puncte) şi Venezia (locul 20, 27 de puncte).

Pentru Răzvan Marin (25 de ani) a fost un sezon mai slab decât în stagiunea precedentă. Internaţionalul român le-a oferit colegilor săi 6 pase de gol, însă nu a reuşit să marcheze nici măcar o dată. Comparativ, sezonul trecut mijlocaşul central a bifat tot atâtea pase decisive, însă a punctat şi de 3 ori. Rămâne de văzut dacă Răzvan Marin va reuşi să prindă un transfer la o echipă rămasă în Serie A, aspect crucial pentru naţionala României. S-a scris în trecut despre interesul lui Inter, însă este greu de crezut că vicecampioana Italiei va încerca să se întărească prin aducerea unui fotbalist cu perioade lipsite de constanţă destul de dese, de la o echipă ce a retrogradat.

Radu Drăguşin (20 de ani) a bifat 20 de prezenţe în Serie A, în sezonul recent încheiat. Drăguşin a jucat 13 meciuri pentru Sampdoria şi 7 pentru Salernitana, din poziţiile de fundaş dreapta sau de apărător central. Din păcate, internaţionalul român, care a îmbracat tricoul naţionalei mari prima dată în eşecul cu Grecia (0-1), nu a reuşit să se adapteze în nicio formaţie. Mai rău de atât, ambele echipe s-au salvat din zona retrogradabilă din momentul în care Drăguşin nu a mai fost utilizat deloc sau a fost folosit mult mai puţin, semn care arată clar că românul s-a numărat printre punctele slabe atât la Sampdoria, cât şi la Salernitana.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele